Serdar Gözübüyük is aanstaande zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen de nummer laatste PEC Zwolle en Sparta, dat gedeeld eerste staat.

Zwolle – Sparta begint aanstaande zondag om 16:45 uur. Gözübüyük wordt geassisteerd door de vlaggende mannen Erwin Zeinstra en Rob van der Ven. Vierde official is het heerschap Alex Bos. Richard Martens is de VAR en zondag speelt Johan Balder de rol van zijn leven als AVAR.

Het is natuurlijk een wedstrijd waarbij wat op het spel staat. Natuurlijk, met een puntje uit in Zwolle mogen we op zich best tevreden zijn, maar er liggen kansen op winst. Bij drie punten zal Sparta niet alleen de koppositie behouden (al dan niet gedeeld met Vitesse en Utrecht), maar daarnaast kunnen we het niet al te sterke Zwolle dit seizoen ook wel beschouwen als een concurrent, waar we nu al een voorsprong van 10 punten op kunnen nemen.

Ticketinfo

Er zijn inmiddels meer dan 300 kaarten voor het uitvak verkocht, waarvan Spartanen met de auto gaan. Er waren maar 225 kaarten voor de autocombi beschikbaar en deze zijn dus alweer uitverkocht. Het blijft jammer dat clubs en autoriteiten zoveel restricties opleggen aan mensen die graag met eigen vervoer naar een wedstrijd reizen. Waren er veel meer autokaarten voor dit duel, dan waren we ongetwijfeld over de 400 supporters heen gegaan.

Maar goed, we zitten dus al boven de 300 kaarten en ‘still counting’. Gaat Sparta de rest van het seizoen door het leven als ‘Leicester aan de Schie’, zoals iemand vorige week voorspelde? Wie weet, dat wil je natuurlijk meemaken en dat kan. Kaarten voor de buscombi zijn namelijk nog gewoon verkrijgbaar via www.spartakaartje.nl en de Sparta Fanshop. De bussen vertrekken om 14:00 uur vanaf het supportershome.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties