Leiding- en ticketinfo De Graafschap thuis en uit

0
89

Leidinginfo Sparta – De Graafschap

De wedstrijd Sparta – De Graafschap aanstaande zaterdag zal gefloten worden door Jochem Kamphuis. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra vlaggen. Vierde official is het heerschap Edgar Bijl. Dennis Higler is de VAR bij dit duel, Dave Goossens is de assisent-VAR, oftewel de AVAR.

Leidinginfo De Graafschap – Sparta

Kevin Blom is de fluitist bij de beslissende pot in Doetinchem, waar Johan Balder en Bas van Dongen zullen vlaggen. Vierde official is het heerschap Erwin Blank. Edwin van de Graaf is de VAR. Roy de Nas is de AVAR, waarmee wij Roy natuurlijk van harte feliciteren!

Ticketinfo Sparta – De Graafschap

De ticketinfo voor Sparta – De Graafschap plaatsen we al eerder (
check deze link) of surf gewoon naar www.spartakaartje.nl.

Ticketinfo De Graafschap – Sparta

Ook hiervoor staat natuurlijk alle informatie op
www.spartakaartje.nl maar we zetten het ook hier op een rij.

Er zijn in totaal 550 plaatsen beschikbaar voor het gastenvak, uitsluitend te bezoeken door middel van een buscombi. De verkoop gaat donderdag 23 mei om 17:00 uur van start. Via www.spartakaartje.nl en in de Sparta Fanshop (donderdag geopend tot 19:00 uur) start dan de eerste voorrangsperiode.

De prijs per persoon is € 30,00. Indien je lid bent van de supportersvereniging ontvang je € 5,- retour bij het inchecken. Jeugdleden van de supportersvereniging ontvangen € 10,- retour.

De bussen vertrekken dinsdag 28 mei om 17:00 uur vanaf het supportershome. De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Voorrang

Supporters die 25 of meer loyaliteitspunten hebben kunnen donderdag 23 mei vanaf 17:00 uur een ticket kopen. (verkoop stopt vrijdag 24 mei, 12:00 uur)

Supporters die minimaal 10 loyaliteitspunten hebben, kunnen vanaf vrijdag 24 mei om 13:00 uur tickets kopen zolang de voorraad strekt. (verkoop stopt zaterdag 25 mei, 10:00 uur)

Supporters die minimaal 3 loyaliteitspunten hebben kunnen (indien nog beschikbaar) vanaf zaterdag 25 mei om 11:00 uur proberen een ticket te kopen.

Voor de start van elke verkoopronde zal Sparta het aantal beschikbare kaarten vermelden via de website en het Twitter-account van Spartakaartje.

Check of uw (S)CC gekoppeld is aan uw account alvorens te bestellen. Maak geen nieuw account aan!

(S)CC niet gekoppeld? Waarschijnlijk heeft u dan meerdere accounts of heeft Sparta een ander e-mailadres van u. Mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl met uw NAW-gegevens en klantnummer dat op uw SeizoenClubCard staat.

Klik HIER voor meer informatie & handleidingen over het toekennen van eigenaars, loyaliteitspunten en voor het bestellen van kaarten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties