Leen van Steensel stopt binnenkort als teammanager bij Sparta, dit meldt het AD. Hij was er al niet altijd bij, omdat hij de met onze club de afspraak had gemaakt dat- hij zijn trainersverplichtingen bij (destijds) Jodan Boys voor kon laten gaan.

Van Steensel is sinds deze zomer trainer bij Barendrecht. Daar tekende hij in december 2021 en toen was nog het plan dat hij Sparta en Barendrecht zou combineren, zoals hij ook Sparta en Jodan Boys combineerde. Dit gaat dus niet door. Van Steensel wil zich volledig gaan richten op Barendrecht, zo staat in het AD. Maar het is bekend dat Steijn en Nijkamp ook graag een teammanager willen die er altijd is voor Sparta. Nijkamp zou daarom, hoewel Van Steensel prima functioneerde, voortijdig (het contract van Van Steensel liep tot de zomer van 2023) afscheid willen nemen van de teammanager. Een prima, professionele insteek van Sparta. Dat onze club ook maar iets zou kunnen leiden onder verplichtingen bij een derdeklasserdivisionist als Barendrecht kan eigenlijk niet. Maar het is ook netjes om Van Steensel door de voordeur te laten vertrekken. Hij kwam binnen als Mr. Excelsior, maar binnen Sparta is er alom lof voor het werk van Van Steensel als teammanager en ook lag hij als persoon goed binnen de club.

Binnenkort mogen we dus een mooi statement op www.sparta-rotterdam.nl verwachten.

Wie de opvolger wordt van Van Steensel is nog niet bekend. Het zou Ronald Hanstede kunnen worden. Voor velen een grote onbekende, maar hij is sportverzorger bij het eerste van Sparta en verving Van Steensel toen hij af en toe niet aanwezig kon zijn. Ook in de huidige voorbereiding al. Maar of hij die rol permanent op zich zal nemen gaan we zien. Mogelijk weet Sparta ook wel iemand anders aan zich te binden. Kwaliteiten staan natuurlijk voorop, maar het is toch ook wel een mooie baan voor iemand met een Sparta-hart en Sparta-verleden. We gaan zien met wie onze club voor de dag gaat komen.

Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties