Leen van Steensel tekent bij Sparta een nieuw tweejarig contract. De 36-jarige Rotterdammer blijft bij Sparta en vertrekt dus niet naar Feyenoord.

Van Steensel was samen met Raemon Sluiter (en volgens de wandelgangen ook met Robin van Galen) kandidaat om ex-Spartaan Bas van Noortwijk als teammanager in De Kuip op te volgen. Mr. Excelsior Van Steensel kiest dus voor de absolute Spartaanse schoonheid, boven het lelijke zuiden. Eigenlijk een no-brainer. Ook Sluiter zei al nee tegen Zuid. Misschien dat Robin van Galen Feyenoord nog wat verder naar beneden kan duwen, zodat het water die club aan de lippen komt te staan. Dat moeten we een waterpolotrainer wel toe kunnen vertrouwen.

Wat in ieder geval klasse is van Van Stee, dat hij Van Steensel een deadline heeft gegeven. Van Steensel praatte met Feyenoord, maar die club kon nog geen knoop doorhakken. Van Stee vond dat Van Steensel deze maand moest beslissen, anders zou ook het mooie aanbod van Sparta aan Van Steensel aflopen. En zo hoort het ook. Prima dat Leen zijn werk goed doet en Sparta hem graag wil behouden, maar je moet je als club natuurlijk niet aan het lijntje laten houden door een teammanager. Dat soort is gelukkig allemaal verleden tijd. Van Steensel tekende een contract tot en met 30 juni 2023 en mag ook hoofdtrainer blijven van Jodan Boys. Iedereen tevreden.

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties