Kostas Lamprou kan zijn carrière vervolgen bij promovendus Sparta Rotterdam. De doelman wordt dinsdag verwacht voor de medische keuring, waarna de laatste details van de deal worden afgerond. Hij is de beoogde eerste keeper, met de huidige doelman Tim Coremans als stand-in.
De 27-jarige Lamprou fungeerde de afgelopen twee seizoenen als tweede keeper bij Ajax. Door de komst van Bruno Varela was er voor de Griek geen toekomst meer in Amsterdam. De afgelopen weken toonden meerdere clubs belangstelling, maar Sparta lijkt aan het langste eind te trekken. De club was na het vertrek van Roy Kortsmit, wiens contract niet verlengd werd, op zoek naar een nieuwe keeper.

Sparta wordt in dat geval alweer de derde Rotterdamse club van Lamprou, die de promovendus in eerste instantie nog liet weten andere opties af te wachten. De sluitpost doorliep een deel van de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam daar tot veertien optredens in het eerste elftal. Feyenoord verhuurde hem tussendoor een seizoen, zonder succes, aan Excelsior. Lamprou speelde ook nog drie jaar voor Willem II.

Bron: www.vi.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties