kok saito

Het hing al even in de lucht maar Sparta maakt het vandaag officieel bekend; Koki Saito zal ook volgende jaar in het prachtige Rood-Wit te bewonderen zijn. Prima werk van Nijkamp en de zijnen.

Koki Saito zal ook het komende seizoen op Het Kasteel te bewonderen zijn. Sparta Rotterdam, Lommel SK en de City Group zijn akkoord over een verlenging van de huurperiode. De 21-jarige aanvaller maakt dit seizoen al veel indruk in Rotterdam-West, waar hij in korte tijd uitgegroeid is tot publiekslieveling.

Gerard Nijkamp reageert op het langer blijven van Saito: ‘Voor Koki hier kwam, waren we al overtuigd van zijn kwaliteiten. Met zijn creativiteit en spelvreugde, heeft hij snel laten zien waarom wij hem zo graag wilden hebben in onze groep. Waar hij voor de winterstop als invaller al belangrijk was, is hij de laatste maanden een vaste waarde en speelt hij een grote rol in dit succesvolle seizoen. We zijn heel blij dat hij nog een seizoen voor Sparta uitkomt.’

‘Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Sparta’, vertelt Saito. ‘De Eredivisie is een mooie competitie voor mij, ik heb een goede band met de supporters en merk dat ik me hier goed kan ontwikkelen, dus ik kijk ernaar uit langer op Het Kasteel te spelen.’

Koki Saito is vijfvoudig international van Japan O23. In zijn debuutseizoen bij Sparta kwam hij, vooralsnog, tot 30 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en vijf assists gaf.

bron: www.sparta-rotterdam.nl

Abonneer
Abonneren op
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties