scheidsrechtersfluit

Scheidsrechter Kevin Blom is aangesteld om leiding te geven aan de derby die voor een lege kuip wordt gespeeld. Het is de 56e editie van de derby op zuid, waarvan we kunnen stellen dat we er een niet al te beste prestatie hebben neergezet. Maar liefst 34 keer gingen we (helaas) de Bietenbrug op.

Maar goed, als Blom goed weet te fluiten, het opgestelde elftal van Fraser geen enkele kuipvrees kent en Steven Berghuis doodmoe terug komt van zijn interlandverplichtingen, wie weet dat we daar dan de puntjes op kunnen gaan halen. Vorig jaar scheelde het maar een haar en wonnen we bijna na 2 decennia droog te hebben gestaan.

Maar Blom komt uiteraard niet alleen. Hij wordt geassisteerd door de mannen met vlag die luisteren naar de namen: Nicky Siebert en Peter Janson. De 4e man die de bordjes omhoog mag houden is Martin Peréz. Dan hebben we de man die aan de TV schermen gekluisterd is en de titel VAR op zijn Linkedin heeft staan: Siemen Mulder. Hij wordt op zijn beurt geassisteerd door de AVAR en dat is Dave Goossens

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties