Matchday! Rond 12:30 uur kletteren we dan ook de voorbeschouwing op PEC – Sparta op deze site, maar eerst nog even dit. Een oplettende bezoeker liet ons namelijk weten dat het tijd is om Karami, Owusu en Fortes in De Geruchtenmachine te gooien!

‘Een buitenlandse club heeft zich gemeld voor Karami’

Karami? Die heeft Sparta toch pas deze zomerstop gehaald? Klopt! Hij kwam als huurling over van Vitesse. Maar volgens het AD heeft onlangs zich bij Sparta en Vitesse een (onbekende) buitenlandse club gemeld met de vraag of de rechtsback verkocht mag worden. En zoals Henk van Stee altijd zegt: iedereen bij Sparta is te koop, als er maar de prijs betaald wordt die Sparta voor ogen heeft. Hoe dit dan precies zit met de huurconstructie van Vitesse is onbekend, wellicht kunnen Sparta en Vitesse er iets beter van worden.

De (onbekende) buitenlandse club denkt er nog even over na, maar Henk van Stee heeft volgens het AD wel alvast bij respectievelijk De Graafschap en Excelsior geïnformeerd naar de mogelijkheden om Leeroy Owusu en Jeffrey Fortes over te nemen.

Linksback en Veldwijk

Wellicht komt er in de laatste transferweek dus nog een wissel op de rechtsbackpositie. In ieder geval zoekt Henk van Stee nog door naar een linksback en tot en met 31 augustus zal het nog speculeren zijn over Veldwijk. Van Stee heeft de deur nog niet dicht gegooid, zo liet hij dit weekend weten en opnieuw het AD gaat dit weekend nog een stapje verder: ‘de verwachting is dat Lars Veldwijk op korte termijn vertrekt’, aldus de krant.

Straks eerst maar effe ballen in Zwolle, maar daarna wordt het buiten de lijnen de ook een interessant weekje.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties