Aan het begin van donderdagavond is de informatie verstrekt over de kaartverkoop voor de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs. Sparta speelt volgende week zondagmiddag de heenwedstrijd in Oss tegen de plaatselijke TOP. Helaas zijn er verplichte buscombi’s van kracht en zullen we gezamenlijk met de bus naar het Brabantse moeten. Ja, beste Spartanen, de hoofdredacteur van KasteelNieuws had het liever allemaal anders gezien (zie afbeelding).

Verwacht wordt dat voor deze superbelangrijke wedstrijd het uitvak vol zal stromen en uitverkocht zal raken. Sparta heeft daarom gemeend het systeem met loyaliteitspunten van stal te moeten halen. Men past dat systeem steeds beter toe zodat de meest trouwe fans die Sparta ook in uitwedstrijden het meest steunen als eerste in aanmerking komen voor de felbegeerde tickets. Ook als je een jaartje door omstandigheden afhaakt maar daarvoor trouw kwam, wordt je steun gewaardeerd. Vooralsnog verlopen de punten namelijk niet. Zo mag de groep die 25 of meer loyaliteitspunten heeft a.s. zaterdag vanaf 11:00 op spartakaartje.nl als eerste een ticket kopen. Heb je nog geen 25 punten, maar je hebt er 10 of meer dan kan je vanaf dinsdag 13 mei 11:00 uur een ticket aanschaffen. Zijn er dan nog kaarten over en je hebt minder dan 10 punten dan is er vanaf woensdag 15 mei 11:00 uur nog een kans om een toegangsbewijs te bemachtigen.

Al met al is de verkoop gereguleerd, maar kunnen we Sparta een flinke pluim geven voor de organisatie van de kaartverkoop. Tickets kosten 25,50 euro en daar krijg je 5 euro van terug bij het inchecken mits je lid van de SV bent.

De bussen vertrekken om 14:00 uur richting Oss in clusters. We gaan ervan uit, gezien de tijd die men voor het organiseren van dit event nodig had, dat we voor de verandering op tijd zullen vertrekken en op tijd in het stadion zitten.

Voor de thuiswedstrijd tegen Top Oss alwaar het duidelijk zal worden wie de finalist wordt zijn bij het moment van schrijven nog 1.300 kaarten beschikbaar. Daarbij moet wel gemeld worden dat de kaartverkoop enige tijd te kampen heeft gehad van een internetstoring waardoor er geen kaartverkoop mogelijk was.

Meer info: spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties