Sparta speelt volgende week woensdag 26 juni 2019 tegen VOC. Deze wedstrijd zal de eerste zijn in de voorbereiding en wordt voor de 5e keer op rij gespeeld en staat in het teken van de John Kerstholt bokaal. Voor deze wedstrijd is de kaartverkoop gestart. Kaarten kosten slechts 7 euro en zijn online te koop.

De wedstrijd aan de Hazelaarweg 7 in Rotterdam-Schiebroek begint om 20:00 uur en is zonder verplichte buscombi te bezoeken.

VOC is van oudsher de meest elitaire club van Rotterdam, beschikt over een heus clubhuis en een prachtig tricot. En daarbij is de club ook nog eens stokoud. De Volharding (uit 1895) Olympia (uit 1885) Combinatie fuseerde al in 1904. Dat is wat anders dan pakweg welke fusieclub dan ook.

Je wordt overigens niet zo maar lid van VOC. Je moet je aanmelden en er zijn wachtlijsten, als je inwonende familieleden hebt die al lid zijn van de club wordt er voorrang verleend. Daarbij worden meerdere seniorenelftallen op basis van vriendschappen samengesteld. Een ons-kent-ons wereld bij VOC, maar niettemin een mooie club met allure en als je weet dat “Super Spangenaar” Thomas Verhaar (waag het niet om bij Excelsior te gaan spelen!!!) daar ook roots heeft liggen, dan zit het wel snor met de Rood-Zwarte gestreepten.

Als je in contact wil komen met de sponsors van VOC en daar zakelijk voordeel in ziet, is er ook de mogelijkheid om een VIP arrangementje te cheffen. Daarvoor moet je dan wel 57,50 euro af tikken, maar dan wordt je wel voorzien van drankjes (wij verwachten Moët & Chandon bij VOC) en een BBQ (heerlijk Wagyu-rund?). Ook bij het VIP gebeuren hoef je niet in een verplichte combi, maar kan je jezelf door je butler voor laten rijden.

Tickets kopen doe je HIER

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties