Bij FC Twente hebben ze ook een fansite. En die bespreken daar ook een podcast op. Op Twentefans.nl wordt geschreven over de podcast De Ballen Verstand van regionale krant Tubantia. Leon ten Voorde volgt FC Twente al jarenlang en host Frank Bussink werkt als onlineredactuer van de krant met het paard. Bussink werpt een interessante speler op bij Sparta Rotterdam: Kitolano.

De Tukkers denken dat de wedstrijd tegen ons Sparta niet makkelijk gaat worden voor de Tukkers. “Het is de laatste jaren moeilijk gebleken. Een vervelende ploeg om tegen te spelen”, aldus Ten Voorde bij De Ballen Verstand. “Ze hebben twee linke broeders aan de zijkant uit Japan (Shunsuke Mito en Koki Saito). Tobias Lauritsen is een sterke spits.”

‘Je kijkt er als FC Twente altijd naar’

Host Frank Bussink ziet nog een interessante speler bij Sparta Rotterdam. “Ik ben groot fan van Kitolano. Is dat niet voor FC Twente misschien? Of kan hij nog een stapje verder”, aldus Bussink. “Een hele goede speler die deze zomer denk ik een stap gaat maken”, reageert Ten Voorde, die niet weet of Kitolano een optie is voor FC Twente. “Dat ligt er ook aan wie er bij FC Twente weggaat, op welke posities. Maar je kijkt er altijd naar.”

AZ of Twente? AS Monica, Bologna of Everton!

Wat vinden wij? Kitolano goed genoeg voor FC Twente. Steijn wilde hem al meenemen naar Ajax. Van Os en Slotboom (beiden zelf geen voetballer, zelfs geen matige, geweest) opperden AZ. Uw ITWM-redacteur van dienst denkt dat Kitolano nu al het niveau van Everton, Eintracht Frankfurt, AS Monaco, Bologna of Athletic Bilbao aankan. Zeg maar middenmoot of subtop van de topcompetities. Roept u maar?

Abonneer
Abonneren op
69 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties