tickets Sparta

Sparta-supporters die zondag de beslissing willen meemaken of de club zich op geheel eigen kracht voor de eerste keer in 40 jaar voetbal weet te plaatsen voor Europees voetbal krijgen vanaf morgenmiddag de kans om een ticket te bemachtigen voor het duel in de Grolschveste.

Twente houdt 290 kaarten tegen

Het uitvak van het stadion in FC Twente bedraagt 1.200 plaatsen. Maar omdat men bang is dat van het uitvak bier op de eerste ring wordt gegooid houden de Tukkers de eerste rijen vrij. Dat scheelt Sparta, net zoals bij de supporters van SC Heerenveen, de steun van 290 extra fans, die bij dit duel graag aanwezig geweest zouden zijn. Jammer dat FC Twente blijkbaar niet in staat is clubs te belonen waarvan de supporters zich doorgaans prima gedragen.

Loyaliteitspunten

Wil je naar dit duel dan geldt opnieuw, meer dan terecht, dat supporters die de laatste jaren naar uitwedstrijden zijn geweest voorrang genieten. Ben je in de laatste zeven jaar naar bij negen uitwedstrijden geweest en heb je die via de officiële weg geboekt, dan krijg je als eerste de mogelijkheid om een kaartje te kopen voor de terugwedstrijd van de finale. De verkoop van die kaarten begint woensdag 7 juni om 13:00 en eindigt om 15:30 uur.

Sparta meldt verder het volgende:

Verkoopronde 2 (Seizoenkaarthouders): (indien niet uitverkocht) begint woensdag 7 juni om 15.30 uur. Tot 17.00 uur hebben zij aankooprecht.

Verkoopronde 3 (Seizoenkaarthouders en ClubCard-houders): (indien niet uitverkocht) begint woensdag 7 juni om 17.30 uur.

De verwachting is dat deze wedstrijd snel uitverkoopt. Kaarten zijn te koop via www.spartakaartje.nl

Combi + ticketprijs

We hebben zondag te maken met een verplichte buscombi naar FC Twente. Met de auto of een ander vervoermiddel gebruiken is niet toegestaan. Als Sparta de finale over twee wedstrijden wint hoeft dat voor een groot deel van de supporters geen ramp te zijn. Die zullen zoveel bier verorberen als er een Europees ticket in de wacht geslepen wordt, zodat het naar huis rijden met eigen vervoer gehele onverantwoordelijk zal zijn. De prijs voor dit alles (kaartje + busreis) is € 35,00.

Abonneer
Abonneren op
55 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties