Morgen eerst de oefenpot Jong AZ – Sparta, maar op woensdag 26 juni staat er – in voorbereiding op het seizoen 2019 / 2020 – ook alweer een oefenwedstrijd op het programma en wel: V.O.C. – Sparta. U zit er nu nog niet op te wachten, maar tegen die tijd vast wel weer. V.O.C.-uit, altijd leuk.

Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl:

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar strijden de twee oudste voetbalclubs van Rotterdam komende zomer om de John Kerstholt Bokaal. Op woensdag 26 juni speelt Sparta tegen V.O.C. Er zal worden afgetrapt om 20:00 uur.

In alle edities tot dusverre wist Sparta de prijs in de wacht te slepen, komende zomer zal dit echter een uitdaging zijn. In de voorbereiding op het huidige seizoen won Sparta met 1-10, de regels schrijven voort dat de Kasteelclub dit resultaat moeten overtreffen om de prijs mee terug naar Het Kasteel te nemen.

Op 29 juni oefent Sparta tegen het Schiedams XI-tal, de Familiedag staat gepland op 20 juli, die dag zal tegen NAC Breda geoefend worden. Verdere informatie over de voorbereiding volgt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties