Hoofdsponsor D&S Groep heeft haar contract met Sparta opengebroken en is daarmee minimaal tot medio 2022 aan Sparta verbonden. Vandaag toog de Sparta taxi, met aan boord Algemeen Directeur Manfred Laros en Commercieel manager Dave vd Meer, naar het Schiedamse stadhuis om het contract te tekenen.

Op het stadhuis werden zij ontvangen door de Schiedamse burgermeester die in zijn nopjes was dat een Schiedams bedrijf aan Sparta verbonden blijft. Ook de directie van de D&S groep was volop in zijn nopjes met de verlengde verbintenis. Nogmaals werd benadrukt dat naast het commerciële aspect ook het sociaal maatschappelijke gebeuren één van de drijvers is waarop het sponsorship gestalte heeft gekregen.

Alle partijen blij. D&S, dat het nog een wat langer op het mooiste tricot van Sparta mag staan, Sparta blij, omdat de inkomsten – die in deze tijden onder druk staan – enige garantie bieden voor de komende ‘onzeker’ tijd.

Nu nog zo’n 6.000 supporters die hun seizoenkaart verlengen (laat je club niet in de steek!!!) en Sparta’s toekomst lijkt weer voor een tijdje geborgen te zijn

D&S breekt hoofdsponsorschap open

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties