Hoe deden onze internationals het?

0
112

Sparta leverde afgelopen week weer spelers aan de diverse nationale elftallen. Hoe deden onze mannen het? Zondag begon goed toen Ragnar Ache voor het eerst in zijn carrière onderdeel mocht uitmaken van de Mannschaft Jeugd. Hij deed dat zeker niet onverdienstelijk door een keer te scoren. Ragnar kwam met onze jeugdige Oosterburen uit tegen Jong België en stond amper twee minuten in het veld tot dat hij het net net wist te vinden.

Ook de volgende Spartanen kwamen internationaal in actie:

  • Doelman Ariel Harush was als keeper van het Israëlische elftal minder fortuinlijk. Zijn land verloor met 1-0 van Noord-Macedonië in groep G voor EK kwalificatie in Skopje. Israel was al uitgeschakeld voor EK Deelname.
  • Halil Dervisoglu moest een 2-0 slikken met het onder 21 team van Turkije. Het nietige Andorra was veel beter en geeft de laatste plaats in poule C over aan Jong Turkije dat definitief daarmee ook als laatst is geëindigd.
  • Appie Harroui kwam de tweede helft voor Jong Nederland in actie dat met 2-1 in Doetinchem op de Vijverberg een oefenduel van Jong Engeland wist te winnen. Daarmee is Jong Nederland in het jaar 2019 ongeslagen gebleven. Chapeau!
  • Als laatste kunnen we ook nog melden dat Deroy Duarte gisteren in de basis van Oranje O20 startte tegen de Franse leeftijdsgenoten. Dit duel ging helaas met 2-1 verloren voor de jongste van de twee Duarte broers die voor Sparta uitkomen.

Al met al helemaal goed dat zoveel Spartanen zich internationaal kunnen profileren en een Gods zegen dat we dat gezeik van vorig seizoen niet meer hebben waarbij onze talenten ingezet werden tijdens een reguliere competitieronde. Het went snel zo’n eredivisie!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties