Sparta Rotterdam is een vrouwenvoetbalteam uit Rotterdam. Voetbal is een volkssport dat al heel lang wordt gespeeld. In eerste instantie werd voetballen alleen gedaan door mannen. Het duurde lang voordat er Nederlandse vrouwenvoetbalteams in opkomst kwamen. De vrouwenvoetbal sloeg eerst niet aan maar wordt nu steeds populairder. Vrouwen kunnen ook voetballen en dat hebben teams zoals Sparta ook al bewezen door wedstrijden te winnen. Het vrouwenelftal van Sparta wordt gezien als een van de beste vrouwenvoetbalteams van Nederland.

Als vrouwenvoetbalteam wil je comfortabele kleding dragen

Als je bezig bent met sport zoals voetballen als vrouw zijnde dan wil je geen kleding aan die te strak zit of gaat knellen. De voetbaloutfits zitten vrij los maar hoe zit het met de beha en het broekje eronder. Je wilt als vrouwelijke voetballer niets aan wat gaat knellen op den duur. Voor een goede ondersteuning kun je als voetbalvrouw van Sparta een sport bh dragen. 

Je beweegt als voetballer veel door te rennen en soms te springen. De sport bh beschermd de borsten door deze minder te laten bewegen. De functie van een sport bh is dat de borsten strak in de bh zitten zodat ze geen kant uit kunnen. Een sport bh heeft ook geen beugel waardoor die comfortabel zit rondom de borsten van de vrouwelijke voetballer.

Een Bralette bh dragen onder je voetbaloutfit

Een Bralette bh geeft de meeste comfort. De Bralette bh is ideaal onder een voetbaloutfit. Je zou niet zeggen dat de Bralette een beha is want deze lijkt meer op een top. In principe kun je de Bralette bh ook zo dragen zonder er iets overheen aan. Voor het Sparta vrouwenvoetbalteam zou dit een ideale beha zijn. De Bralette biedt niet alleen comfort maar zorgt ook voor ondersteuning. 

De Bralette bh is niet geschikt voor vrouwen die een grote boezem hebben en een goede ondersteuning willen. Daar is de Bralette bh te licht voor. Je kunt als vrouw met meer borstomvang de Bralette wel dragen maar meer voor comfort. De Bralette bh heeft geen beugel waardoor die comfortabel zit. De Bralette bh is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor de voetbalvrouwen van Sparta. 

Onder elk shirtje kun je een Bralette bh dragen. De Bralette bh heb je ook als een push up bh. Vind je een Bralette bh mooi met kant dan kun je deze zeker vinden. De Bralette bh heeft als voordeel dat je hem bijna niet voelt aan het lichaam en comfortabel zit. Elke voetbalvrouw zou de Bralette bh kunnen dragen.

De goede bh maat is belangrijk voor alle vrouwenvoetbalteams

Zoals je weet passen beha’s alleen maar goed wanneer je de goede cupmaat hebt. De beha zal daardoor beter passend zijn en de borsten het beste beschermen. Dat geld voor elke beha die je aan wilt doen. Je bh maat berekenen kun je zelf opmeten door middel van een spiegel en een meetlint.

De spiegel is gemakkelijk wanneer je de cupmaat wilt berekenen. Je krijgt door de spiegel een nauwkeuriger uitslag omdat je kan zien wat je aan het doen bent. De bh maat berekenen doe je door eerst de onderwijdte van je borsten op te meten. Je pakt de hele omvang en laat de meetlint vlak onder je borsten komen. Het cijfer schrijf je in centimeters op. 

Je gaat nu de bovenwijdte berekenen door het volste gedeelte van de borsten te meten. Probeer het meetlint niet te strak te houden en zorg dat de meetlint op dezelfde hoogte blijft. Je schrijft nu ook weer het getal op in centimeters. Je hebt nu de cupmaat berekent.