Sparta heeft vandaag bekend gemaakt dat Henk van Stee zijn contract, dat tot 2022 liep, is open gebroken en verlengd is tot medio 2024.

Sparta heeft daar het volgende bericht over naar buiten gebracht op haar website:


Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Henk van Stee over het openbreken en verlengen van zijn contract. De 59-jarige Rotterdammer had een contract tot medio 2022 en dit is nu vroegtijdig verlengd tot medio 2024.

Directeur Manfred Laros over de contractverlenging van de technisch directeur: “Henk is bij ons binnengekomen toen we in degradatiestrijd waren en uiteindelijk een stapje terug moesten doen. Maar na deze stap terug hebben we met elkaar twee stappen vooruit gezet met een promotie in 2019 en een elfde plaats in 2020. Na een moeilijke start dit seizoen, zeker met ons competitieprogramma, staan we nu op een fraaie tiende plaats en zijn we hard op weg om ons wederom te handhaven op het hoogste niveau. Dit doen we met een herkenbare manier van spelen en met een mix van spelers uit de eigen jeugdopleiding en gerichte aanwinsten van andere clubs. Dit, combinerend met de door Henk samengestelde technische staf met veel Spartanen, draagt allemaal bij aan de sportieve groei die we doormaken.”

Henk van Stee over zijn langere verblijf in Rotterdam-West: “In de afgelopen drie jaar hebben we al flinke stappen gezet met Sparta. Het is ontzettend mooi om te zien dat we vanuit de Keuken Kampioen Divisie nu voor het tweede seizoen op rij meedoen in de middenmoot van de Eredivisie. We hebben bij Sparta allemaal de ambitie om hier de komende jaren een goed vervolg aan te geven en met de hele club door te groeien naar een stabiele Eredivisieclub. Door gericht te werken aan het versterken van de hele voetbaltechnische tak van de club ben ik ervan overtuigd dat we nog stappen kunnen maken en daar maak ik graag deel van uit.


Bron: Sparta Rotterdam

Henk van Stee blijft tot 2024 de technische baas op Het Kasteel. Hoe vind je dat?
515 stemmen
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
110 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Bospolderaar
Spartaantje
1 maand geleden

Nu nog Van Gaal of Advocaat als Technisch Commissaris van Sparta, opvolger van Pim Verbeek. Met minder kun je niet aankomen.

flardinga
Spartaantje
1 maand geleden

@JB,
Je hebt gelijk om Robert Verbeek ook even te noemen,hij is inderdaad ook heel goed bezig met de amateurtak,samen met van Stee,fijn voor onze club en die verantwoordelijke mensen geven mij een gerust gevoel voor de komende jaren,jammer dat die covid-19 voor zoveel vertraging blijft zorgen,anders waren die 2 takken al verder geweest heb ik het vermoeden,trots op de club en dankbaar als supporter,morgen maar eens winnen in Den Haag,hopelijk lukt dat!!!

Bospolderaar
Spartaantje
1 maand geleden

Heel goed nieuws ! Inderdaad, sinds de komst van Henk van Stee gaat het weer goed met SPARTA. Je moet er niet aan denken dat hij binnenkort zou vertrekken. Na 2024 zien we wel weer waar we staan.

D
Henk Valk
Spartaantje
1 maand geleden

Goede keuze Henk,en nu nog een poosje recht zo die gaat!

D
Sunny
Spartaantje
1 maand geleden

Hele goede zaak dat van Stee nog een aantal jaren bij ons blijft. Al begrijp ik sommige reacties hier niet zo. Alsof Onze Lieve Heer besloten heeft zich aan Sparta te binden. Een paar nederlagen de komende weken en de kritiek barst weer los.

D
JB
Spangenaar
1 maand geleden

Weer een belangrijke stap in het bouwproces. Met Henk van Stee en Robert Verbeek hebben zowel de profs als de amateurs nu eindverantwoordelijke met een goede staat van dienst en met kennis van de Sparta cultuur.

D
Fan
Spangenaar
1 maand geleden

Eigenlijk deze optie:

> Ik ben tevreden en sparta speelt in elk geval de komende vijf jaren in de eredivisie

Hoeveel meer is zeker? Andere Henk is echt heel belangrijk – hopelijk is die nog een jaar of drie trainer. Zijn chemie met de groep en zijn realistische tactiek zijn echt goud waard. Heerlijk – ik haatte 4-3-3 echt vanuit mijn tenen

D
Ton
Spartaantje
1 maand geleden

Mannen als Fortes, Burger en Meijers zijn geen top aankopen. Maar je hebt ze wel nodig voor de breedte, ze hebben zeker hun nut bewezen. En hebben soms goede dingen gedaan. Niet constant. Okoye is echt een top aankoop. Daar wil je er graag meer van. Maar dat is wel heel moeilijk met weinig geld. Gezien de middelen is er best behoorlijk ingekocht. Ook Tommy nog even noemen. Ik was best sceptisch. Maar nu wel fijn dat hij er is.
Tactiek is ook belangrijk. HF heeft veel geleerd dit jaar. Na het stoppen met 5 verdedigers is het echt beter gegaan. Ook zijn wissels zijn beter. En hij past zich minder aan aan de tegenstander. Ook het “ontwapenen” van de tegenstander doet hij prima. Na Heerenveen en Az 1e helft speelt niemand ons weg. Sterker nog de meeste ploegen spelen een slechte wedstrijd tegen ons. Omdat we goed staan op het veld.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Ton
1 maand geleden

Wanneer hebben Meijers en burger hun nut bewezen?

D
Ton
Spartaantje
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Het was zeker niet altijd goed als ze invielen. Basisplaats zal ik ze ook niet zo snel geven.
Over het algemeen hebben ze de ploeg niet in de problemen gebracht. Dat klinkt inderdaad niet heel ambitieus. Dat is nu wel realiteit
Als je stabiel in middenmoot wil meedraaien dan moet het niveau van de spelers 13 tm 18 wel omhoog. Dat klopt. Combinatie van iets meer geld, goede td en scouting en eigen jeugd. Stap stap voor stap de goede kant op.

D
Cap
Spangenaar
1 maand geleden

De juiste man op de juiste plek. Gefeliciteerd Sparta & gefeliciteerd Henk van Stee! Onze club straalt rust en vertrouwen uit en daar ben ik mega-blij om.

In deze ongekende crisis heeft Van Stee met een van de laagste spelersbudgetten van de Eredivisie een selectie naar behoren samengesteld met maar één huurling. Hij heeft samen met Henk Fraser tot nu toe puik werk verricht en consistent beleid gevoerd. Er staat een herkenbaar team, dat voor elkaar wil knokken tot de laatste snik. Bovendien gaan spelers niet meer voor een habbekrats weg, maar voor goede transfersommen.

De komende weken kunnen we ons veilig spelen en daarna kan er rustig doorgeselecteerd worden, zodat we volgend seizoen de weg naar een vaste stek in de middenmoot, met een uitschieter naar de top 8, kunnen vervolgen. Ik hoop dat er alsnog wat jeugdspelers door gaan breken, dan kunnen we helemaal trots zijn.

Nu nog een technisch klankbord in het bestuur. Henk van Stee toont zich een volbloed Spartaan met een goede visie, doch een vervanging voor Pim Verbeek is hard nodig.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

*Twee huurlingen.

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

O ja, die Hagenees ook.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Cap
1 maand geleden

Veldwijk, Tavsan, Duarte, Rayhi?

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Veldwijk was een splijtzwam in de selectie en gedroeg zich alsof alleen Veldwijk belangrijk is. Tavsan vind ik ook jammer, maar ik denk dat de ts twijfelt aan zijn mentaliteit.
Duarte, da’s jammer. Aan de andere kant: als Sparta hem vorig jaar verlenging had aangeboden, dan had ik de reacties hier nog wel eens willen zien…
Rayhi heeft transfersom opgebracht.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Veldkijker, notabene gratis gehaald en transfersom voor ontvangen.
Kun je 250.000-300.000 niet veel vinden natuurlijk, maar als hij gratis is gekomen een prima zaak.
Rayhi ook gratis gekomen en weg voor meerdere tonnen in ieder geval. (5?)

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Ik zie hierboven dat je niet van feiten houdt.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Laten we bij de feiten blijven.

5 ton is nergens genoemd, volgens mij

Enkele tonnen voor je twee topscoorders is niet veel.

Tavsan ook voor bijna iets weg.

Duarte *mogelijk* voor 0 weg.

Faye voor 0 weg.

Wat hier boven wordt beweerd klopt dus gewoon niet.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
1 maand geleden

Moet toegeven dat (ook) bij mij twijfels rezen na de start van dit seizoen, met name na de kansloze 1-4 tegen Heerenveen.

Maar HenkvS heeft de afgelopen twee-en-een-half jaar laten zien een prima td te zijn. De prestaties van Sparta zijn meer dan goed. Okay, niet alle inkomende transfers zijn echte aanwinsten (Van Leer, Fortes bijvoorbeeld). Maar de meesten blijken wel een versterking. En dat is écht een trendbreuk. En de spelers die Sparta verlaten gaan niet meer voor spotprijzen de deur uit. Dat zijn belangrijke stappen en reden voor optimisme.

Wel vind ik dat ook HenkvS een klankbord nodig heeft. Oftewel een bestuurslid tecnische zaken dat erop toeziet dat het uitgestippelde beleid goed wordt uitgevoerd. Voorzitter Leo Ruis heeft onlangs aangegeven op zoek te zijn naar een geschikte kandidaat. Hopelijk wordt die binnenkort aangesteld.

Proficiat Henk, en veel succes met de verdere vooruitgang van de mooiste club van Rotterdam!

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Ik blijf ergens hopen op Louis van Gaal voor die rol. Aan de andere kant zijn het persoonlijkheden die kunnen botsen en dan is Sparta daar weer de dupe van. Toch op papier zou het schitterend zijn.

Jay
Spartaantje
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Volgens HvS heeft hij een goed contact met Van Gaal, maar die gaat het echt niet doen.

Bospolderaar
Spartaantje
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Van Gaal zou prima zijn, maar als hij niet wil, zand erover.
Wie dan wel ? waarom niet Dick Advocaat ? de degradatie was niet zijn schuld, Sparta stond al heel laag, het ging via hem weer wat beter, toen kwamen er blessures, gekke schorsingen, geen goede keepers etc. Met Advocaat haal je een zeer ervaren en bevlogen man binnen. Haal hem voordat hij naar ADO of Zuid gaat als TC.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Bospolderaar
1 maand geleden

Nou, als je blijft volharden in het opstellen van Dos Santos en het negeren van Halil en Appie, dan valt je wel wat te verwijten hoor.

Bospolderaar
Spartaantje
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Het gaat nu om functie als Technisch Commissaris, opvolging van Pim Verbeek. Geen gezeur over Dos Santos of Dervisoglu.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Neen, al aangeven dat hij geen interesse heeft in een functie bij Sparta. Helaas.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Ondankbaar.
Sparta heeft het beste in hem naar boven gebracht.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Ja helaas helaas

D
Rob Laanen
Gladiator
1 maand geleden

Leuk hoor al die lovende woorden hier. Drie nederlagen achter elkaar en hij wordt weer bij het oud vuil gezet.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

We winnen zondag met 1-4.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Als het aan Okoye ligt niet……

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Nou, dat zou best eens kunnen. 1 doelpunt van Beugelsdijk uit een corner.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Niet door mij!

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Nee, want dan blijf je met al die klokken zitten.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Mooi toch Rob. Daarom geef ik hieronder het voorbeeld van Benschop. Jij hebt het nog over 3 nederlagen. Ik heb het over 7 minuten en een fout van de tegenstander. Dat is voetbal. Als die corner er niet in was gegaan door welke reden dan ook waren wij nu De Graafschap en zij Sparta. Niet iedereen begrijpt dat hier maar het is natuurlijk mooi. Ik doe er zelf ook aan mij hoor. Als Fledderus naast had geschoten was Vloet nu Van Stee geweest en zonder Benschop was Van Stee nu Vloet. Brandweer zou het moeten snappen maar ik vrees het ergste 😂.

D
SpartaJordy
Gladiator
1 maand geleden

Terechte beslissing. Cijfers liegen niet. De juiste man.

Veel meer dingen goed gedaan dan verkeerd. En dat is jaren andersom geweest.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Precies ,Overmars zei dat 50% van zijn aankopen maar goed zijn. Dat zit wel goed bij onze Henk. Zeker voor Sparta begrippen.

D
Wolf
Gladiator
1 maand geleden

Henk van Stee is de beste man die Sparta zich in deze functie kan wensen.
Hij heeft kennis van zaken, is een goede onderhandelaar, straalt rust en stabiliteit uit en is betrokken bij Sparta.

We hebben zulke slechte jaren gehad en daarom is het nu extra genieten dat er nu wel rust en beleid is.

Gefeliciteerd!

D
Gladiator
1 maand geleden

“Hé Henk staattie Ferrari nou al binnen?”
Prima Henk is een kanjer en heeft verstand van zaken.
Op naar de middenmoot en nooit meer degraderen.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Semper
D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Semper
1 maand geleden

Ton dat gaat met horde en stoten. Het kan niet ineens allemaal goed gaan. Er spelen meerdere dingen. Maar het gaat er wel goed uit zien, daar ben ik van overtuigd.

D
Ron Essen
Gladiator
1 maand geleden

Als HvS fanclub zijn wij zeer verheugd dat onze grote leider en redder van Sparta langer blijft.
Triest bericht is dat in China de containers met in totaal 23.000 grote HvS wandklokken spoorloos zijn verdwenen.
We zijn nu met een fabrikant in San Marino bezig die misschien de klokken kunnen maken en leveren. Binnenkort komen er wel zilveren HvS theelepels binnen.

D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Het bestuurslid dat hiervoor verantwoordelijk is mag rekenen op een motie van wantrouwen op de eerstvolgende algemene ledenvergadering! Wat een prutser:-)

Laatste wijziging 1 maand geleden door thevoicevanzelzate
D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Ben ik dan de enige die vindt dat je in deze tijd de Nederlandse bedrijven moet steunen?!
‘Made in China’ kan toch beter ‘Gemaakt in Made’ worden?
Kom op zeg, conformeer je aan aan de denkbeelden van je held: wat je van dichtbij haalt, is lekker. Als je veel gereisd hebt, waardeer je thuis komen.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Dit neem ik mee

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Lekker dan dat verhaal van China.

De klok horen luiden, maar hij weet niet waar de klepel hangt.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  SpartaJordy
1 maand geleden

Weet het wel. Lekker lang verhaal, ach het kan nog langer🤣

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Ik neem aan dat het avondklokken waren …..

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

24 uur

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

San Marino?? Kan een dwergstaatje dan grote klokken produceren …
Bij nood wellicht Semper even daar heen sturen, die is daar toch enigszins in de buurt.

D
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
1 maand geleden

Ben beschikbaar.
Heb hier toch niets omhanden.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
1 maand geleden

Dank, neem dit mee

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Goed van je dat ergens anders de klokken worden besteld. Ik weet niet of er een tijdsverschil is maar ook dat los je wel op. En ja ook fijn dat Henk heeft bijgetekend.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Dank Jan

D
Sparta Nar
Spangenaar
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Beste Ron, gefeliciteerd met je overtuigende lobby bij de directie. Trouwens dit is goed voor de rust en stabiliteit bij Sparta. 😃👍

Laatste wijziging 1 maand geleden door Sparta Nar
D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Sparta Nar
1 maand geleden

Dank Sparta Nar.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Gefeliciteerd Ron! Dit is mede jouw verdienste. Voordat Van Stee kwam riep jij al dat hij de oplossing was voor onze grote problemen. Eerlijk is eerlijk. Wat mij betreft kom je op het plein tussen Pastoor en Van Stee te staan. Als Fraser ons terug in Europa brengt mag hij er voor liggen in het brons.

Laatste wijziging 1 maand geleden door King P88gba
D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Dank vriend, alleen wordt het beeld van Pastoor niet hoger dan 30cm🤣🤣🤣

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Ja Ron 30cm en 145 cm in de grond .Alleen kop er bovenuit.

Laatste wijziging 1 maand geleden door rotterdam[west]
D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

En dan komt dat welbekende hondje langs…

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Hi hi

D
Fonzy
Spangenaar
1 maand geleden

Ik denk dat Ron nu klokken te kort komt.

D
Jaapxx
Spartaantje
1 maand geleden

Je ziet steeds meer bij elkaar gekochte elftallen, Twente, Emmen, RKC, Fortuna, Willem2 etc, zonder veel eigen identiteit. Hoe meer Van Stee met eigen of herkenbare spelers gaat werken, hoe groter zijn kans van slagen zal zijn.

D
ATX
Spangenaar
1 maand geleden

Op zich prima deze verlenging. Maar nu wel een volgende stap: kritische blik op scouting & flinke professionalisering van scouting + idem dito netwerk van tipgevers.

Laatste wijziging 1 maand geleden door ATX
D
King P88gba
Gladiator
1 maand geleden

Hulde! Blij met dit nieuws. En als je dan terug denkt aan die legendarische wedstrijd in Doetinchem. Als Benschop niet in slaap was gevallen zaten we nu nog in de eerste divisie. Henk heeft naast zijn vakmanschap ook een gouden pik en die hadden we nodig ook.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Hup en weer een Benschop zaadlozing. Ga je lekker vriend.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Je hoeft die koe niet meer uit de sloot te halen, de koe is al een poosje overleden.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Laten we dan 1 ding afspreken. Zodra Sparta weer op gras speelt kunnen we het hoofdstuk Vloet eindelijk afsluiten. Daarna stop ik voorgoed met Benschop en jij met Vloet. Deal?

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Daar hebben we Heintje Davids ook weer voor de zoveelste keer.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
1 maand geleden

Haha Fonzy heeft de klok horen luiden maar hij weet niet waar de klepel hangt. En er zitten nog drie domoren hem te liken ook. Als je interessant wilt doen gebruik dan even Google 😂😂. Het staat zo ongelooflijk dom. Zeker als je het ook nog gaat liken. Ik zal het uitleggen. Heintje Davids gaat over mensen die steeds afscheid nemen en weer terug komen. Je kunt me van veel onzin beschuldigen maar voor velen helaas niet van dat. Hahaha de hele avond een lach op mijn gezicht dankzij Fonzy. Proost!

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

P.S. nooit van een metafoor gehoord zeker.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ja King het zijn er al 5 en dan heb ik nog geen eens gestemd en dat was ik ook niet van plan haha. Sommige weten het begrip Heintje Davids helemaal niet. Ook ik werd vergeleken met hem maar ik ben pas 1 keer gestopt en de rest was steeds een ban[zelfs 2 hele lange van 1 maand]. Helaas waren dit verplichte stoppingen waar ik niks aan kan doen. Maar ik kan er ook een die heeft al zeker 5 rust genomen, maar komt ook steeds terug en daar hoor je weinig over.Maar ik stoor mij niet meer aan jou hoor. ik kijk graag vooruit en liever niet terug. Het is wat ik dacht wat [Jaap] zei. Het gaat eindelijk eens goed na 20 slechte jaren of zoiets. Dus als je het niet erg vind kijk ik vast vooruit en ik begin nu gelijk,we gaan zo maar niet winnen een zondag in DenHaag. Daar zal echt veel strijd geleverd moeten worden. Gr.

Laatste wijziging 1 maand geleden door rotterdam[west]
D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Als je je gaat storen aan mensen hier moet je iets anders gaan doen. Het gaat al slecht sinds 1996. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Los van een paar korte ups.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Het gaat er niet om dat sommigen het niet begrijpen het gaat er om dat degene waarop ik antwoord het begrijpt.

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
1 maand geleden

Haha ik had het vooral mooi gevonden als je een uitdrukking had gebruikt die juist was. Dan was ik wel verbaasd geweest. Misschien kun je volgende keer advies vragen aan Brandweer!

Laatste wijziging 1 maand geleden door King P88gba
D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Verbeter me dan even bijdehand.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Fonzy
1 maand geleden

Vraag hem eens naar ‘slaapapneu’…

lol

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Ach ja kinderhand is gauw gevuld dus duimpje Heintje.Wat denk jezelf met je Geertje die niet bestaat en ook terug laat komen LOL.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Fonzy
D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
1 maand geleden

Zou je mijn lieve witte jumbo poedel hier buiten willen laten? Zij kan er niks aan doen! Ik ook niet, maar ik kan mijzelf verdedigen.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Blaft toch nooit, lik alleen maar.😂🤣😁

D
King P88gba
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Kan nu wel een poging wagen bij Ron of hij weer eens wilt oppassen op Geertje. Nu Van Stee heeft verlengd is de kans groot dat hij weer ja zegt. En ze is dol op Ron.

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
1 maand geleden

Goede zaak, nu op weg om een stabiele middenmoot te worden!

D
Eef
Spartaantje
1 maand geleden

Fijn idee Henk doe je best.

steef
Spartaantje
1 maand geleden

Gefeliciteerd hr van Stee ben content met de rust en continuïteit ,graag vervolgen en doorselecteren. voor een stabiele toekomst

disqus_NYUkrOJynW
Spartaantje
1 maand geleden

Dit is heel mooi nieuws. Wat mij betreft kan het contract van Henk niet lang genoeg zijn. Henk is een vakman, gedreven en heeft een Sparta hart. Wat wil je nog meer? Volgens mij is het beste ‘model’ zoals bij Heerenveen vanaf ergens jaren 90 met Riemer en Foppe. Zoiets zou ik ook graag bij Sparta zien. En Henk & Henk passen wat mij betreft prima in dat plaatje.

D
Hans E
Gladiator
1 maand geleden

Mijn antwoord staat er niet bij.
Ik ben tevreden en verder gaan we zien wat ervan komt.
Ik denk dat wij blij moeten zijn met het consistente beleid van de afgelopen jaren.
Rekening houdende met onze middelen is dit al heel wat.
Ik hoop daarnaast ook dat uiteraard dat we een constante middenmoter zullen worden.
Alleen is het onzinnig om dat te verwachten.

Kijk Willem II.
Heeft flinke meevaller gehad met opbrengst Frenkie de Jong.
Heeft vorig jaar een heel goed seizoen gedraaid, met leuk aanvallend voetbal en leuke spelers gehaald. Dit seizoen zijn ze gewoon bagger…
Wat hebben ze verkeerd gedaan?

s1983
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Niet door selecteren, paar verkeerde aankopen ( van der heide, die linksback, Owosu, Ruiter). Ze hadden tresor moeten verkopen. Ook teveel spelers die af en toe een aardige wedstrijd spelen ( nunnely, Kohlert) maar waar je vrij weinig aan hebt. Verder een aanvoerder die het niet meer kan belopen ( Peeters). Tja, dan kun je hier in terecht komen.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Dan heb je zeker nog nooit naar Overmars geluisterd. Die zegt dat maar 50% goed is bij gescoute spelers bij Ajax. En daar hebben geld en vissen in een veel grotere vijver.. En op bij Sparta hebben ze 4 man bij de scouting en dat is nog veel schijnbaar, want ik hoorde dat op zuid, maar 2 man beschikbaar zijn.

s1983
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

Dat is ook zo. Doe je het goed, dan hoor je alleen maar de succesverhalen en niet de miskleunen die je ook doet.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Overmans zit er sinds 2012.

In 8 jaar tijd heeft hij deze aankopen met succes verkocht:

Milik, D Sanchez, F de Jong, Dolberg, (Ziyech).

Vier!!

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
1 maand geleden

Dit geeft de Sparta burger moed! Ben blij met van Stee, laat zich niet piepelen en weet eindelijk euries te pakken voor onze talenten.

D
appie ossie
Spangenaar
1 maand geleden

Henki is Spartaan…hulde en succes

nicopijpers
Spartaantje
1 maand geleden

Prima gedaan van Sparta .
VStee is de man voor Sparta ,ben het wel niet altijd met hem eens en dat weet hij maar dat mag dat hoort bij Sparta .
Maar toch Henk gefeliciteerd met je verlengde aan stelling .

Laatste wijziging 1 maand geleden door nicopijpers
D
Brandweer1
Gladiator
1 maand geleden

Helemaal top. Ben echt blij.

flardinga
Spartaantje
1 maand geleden

Zeker geweldig nieuws,ik denk dat de HvS klokken nu toch wel in de aanbieding gaan komen voor de liefhebbers!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  flardinga
1 maand geleden

Nee, die worden nu schaars en meer waard.

nicopijpers
Spartaantje
Je reactie op  flardinga
1 maand geleden

Klok zonder uur werk volgens Ali Expres.
Geintje Ron .

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  nicopijpers
1 maand geleden

En er zit een dood vogeltje in.

nicopijpers
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
1 maand geleden

We hadden al eerder een dood vogeltje. WEST.

s1983
Gladiator
1 maand geleden

Beste TD van Nederland. Fijn dat we hem nog langer aan boord kunnen houden.

eemvanb
Spartaantje
1 maand geleden

Geweldig nieuws. Henk blijft altijd zichzelf en heeft dat voetbalgogme in zich. Nu nog een bestuurlijk klankbord van dezelfde statuur als de ons veel te vroeg ontvallen Pim Verbeek. Dat zal niet meevallen.

D
Nico
Spangenaar
1 maand geleden

geweldig dit nieuws.
eindelijk een man met visie en know how.
heb veel vertrouwen in de visie en werkwijze van de heer van Stee.
ongekend bij Sparta zoveel rust en kunde op bestuurlijk vlak en ook de technische staf doet heel goed werk.
en natuurlijk de spelers: elke week super gemotiveerd, keihard werken, goede teamgeest.
hier wordt een mens toch blij van?

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Goed nieuws! De firma Henk en Henk doet uitstekende zaken. Zoals gezegd was ik deze zomer ook erg kritisch op het transferbeleid, maar we staan er gewoon super voor als je terugkijkt naar de periode toen beide mannen aantraden. Complimenten en ga zo door!

Spangenaar
1 maand geleden

HOERAAAAA

D
rotterdam[west]
Gladiator
1 maand geleden

Geweldig nieuws waar ik blij van word

Henry
Spartaantje
1 maand geleden

Was Henk van Stee de enige kandidaat ?

nicopijpers
Spartaantje
Je reactie op  Henry
1 maand geleden

Nee ik ook Henry😅😅

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Henry
1 maand geleden

Er is geen betere!

D
HansG
Spangenaar
1 maand geleden

Is prima nieuws; Henk is goed bezig! Vanmiddag hoop ik op nog meer goed nieuws dat Bakkali naar Sparta komt.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Ik ben benieuwd, Hans! Als ie 3 weken nodig heeft om fit te worden, dan hoop ik toch echt dat Sparta goede afspraken over maakt.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Melkchocolade
1 maand geleden

Ik hoop toch echt André dat hij eerder voor Sparta zal uitkomen,dan pas over 3 weken.

Pieter Slagboom
Spartaantje
Je reactie op  HansG
1 maand geleden

Ik meen al gehoord/gelezen te hebben dat het min of meer al rond is en het wachten is tot zijn coronatest.