Sparta Rotterdam heeft met Henk Fraser overeenstemming bereikt over contractverlenging. De hoofdtrainer tekent voor een extra seizoen op Het Kasteel en staat nu tot de zomer van 2021 onder contract.

Technisch Manager Henk van Stee heeft bewust al vroegtijdig gekozen voor contractverlenging. “Natuurlijk was er de intentie van beide partijen om met elkaar door te gaan. Vanuit onze kant is het duidelijk dat de sportieve prestaties goed zijn. Na de promotie van vorig jaar en de tot nu toe prima start van het Eredivisieseizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers. Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van Henk Fraser bij Sparta creëren we rust en duidelijkheid voor iedereen. We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in Henk, zijn staf en de spelers dat we onze sportieve doelstelling gaan halen,” aldus Van Stee

Henk Fraser zelf is ook verheugd met een langer verblijf bij Sparta. “Allereerst voel ik me prima op mijn plek bij deze club. Ik heb echter het gevoel dat we nog meer kunnen bereiken bij Sparta, de club zit in de lift, dat zie je aan alles. In de komende jaren wil de club doorgroeien en ik blijf daar graag een belangrijk onderdeel van uitmaken.”

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties