FC Groningen zet nog altijd vol in op Harroui, dit laat Voetbal International weten. Na het eerste ‘flutbod’ (quote: Henk van Stee) heeft Groningen al twee keer een hogere bieding gedaan. Sparta heeft echter alledrie de biedingen resoluut van tafel geveegd. De Noorderlingen komen dit weekend nog met een vierde bod.

Aanstaande dinsdag om 23:59 uur sluit de transfermarkt. FC Groningen heeft laten blijken dat het niet bereid is om tot het allerlaatste moment op onze club te wachten. Lekker boeien waar Groningen wel of niet toe bereid is. Gelukkig wil ook Sparta niet tot dinsdagavond wachten. Met Wouter Burger is er weliswaar enigszins voorgesorteerd op een vertrek van Harroui, maar ook Rayhi is al vertrokken en Van Stee wil nog een aanvaller halen. Als Harroui vertrekt zullen er dus nog minimaal twee echte aanwinsten naar Rotterdam-West moeten komen. Anders loopt Sparta een aanzienlijk risico om met een goed gevulde bankrekening met angst en beven naar de divisie der Keukenkampioenen te moeten kijken.

Het steekspel rondom de middenvelder zou dus uiterlijk maandag afgerond moeten worden. Harroui en uiteraard zijn zaakwaarnemer (want dat zaakwaarnemer-volk kan uit dit soort gedoe altijd weer een slaatje slaan) hebben bij Sparta laten weten graag de overstap naar Groningen te willen maken. Mag allemaal. Als de groen-witten uit het noorden des lands maar gewoon goed dokken!

Abonneer
Abonneren op
97 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties