Geen familiedag, oefenwedstrijd tegen NAC, publiek wel welkom

17
2766
Sparta - NAC spandoek Andro Knel

Sparta oefent ook dit seizoen weer tegen NAC. Dat kan wel eens een bonuswedstrijd worden voor seizoenkaarthouders, die welkom zijn. Of niet-seizoenkaarthoudershouders ook welkom zijn, valt nog maar te bezien. Een extra reden om die seizoenkaart op tijd aan te schaffen.

Op vrijdag 23 juli trappen Sparta en NAC om 18:00 uur af op Het Kasteel. Sparta Rotterdam gaat ervan uit dat deze wedstrijd mét supporters van beide clubs gespeeld kan worden. Volgens de richtlijnen die dan gelden is het tonen van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat of een bewijs van een recent doorgemaakte infectie via de Corona Check App noodzakelijk.

Geen Familiedag

Omdat het volgens de nieuwe richtlijnen nog niet mogelijk is om een Open Dag Familiedag te organiseren met het loslaten van de 1,5 meter-regel op het buitenterrein zal er geen Familiedag zijn deze zomer. We rekenen erop dat we deze volgend jaar weer als vanouds kunnen organiseren.

Tickets
Voor de wedstrijd Sparta – NAC kunnen de seizoenkaarthouders van Sparta vanaf zaterdag 10 juli (onder voorbehoud van wijzigingen) een ticket claimen via www.spartakaartje.nl voor € 1,- per ticket. Op dit moment is nog niet bekend of er ook kaartverkoop is voor niet-seizoenkaarthouders, hierover volgt binnenkort meer informatie. Sparta zal binnenkort met NAC in gesprek gaan over het toelaten van supporters van NAC. Ook voor hen zal een extra controle via de Corona Check App dan noodzakelijk zijn.

Vastgesteld oefenprogramma:

DatumWedstrijdTijdLocatie
2-julHeracles Almelo – Sparta Rotterdam14:00 uurErve Asito
9-julKAA Gent – Sparta RotterdamNNBN.N.B.Besloten
13-julsc Telstar – Sparta RotterdamNNBBUKO Stadion
23-julSparta Rotterdam – NAC Breda18.00 uurSparta Stadion
31-julsbv Excelsior – Sparta Rotterdam14:30 uurVan Donge & De Roo StadionBesloten
7-augWillem II – Sparta Rotterdam14:00 uurKoning Willem II Stadion

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties