Pedro Alemañ poseert voor Valenciaanse vlag

Gisterenavond laat kwam het nieuws dat de nieuwe Sparta aanwinst mogelijk zal gaan luisteren naar de naam Pedro Alemañ. Dit zou wel eens de opvolger kunnen worden van Sven Mijnans, die deze winsterse transferwindow, dan wel aan het einde van dit seizoen verkocht zal moeten worden. Of het allemaal zover komt, dat zullen we weldra weten.

Spaanse linkspoot

Dat in de buitenlandse media gesproken wordt over de op handen zijnde transfer is natuurlijk al nieuwswaardig. Maar wie is deze 20-jarige Pedro Alemañ eigenlijk. Geen allemans-voetballer natuurlijk en ook geen Duitser. Pedro Alemañ is een Spaanse linkspoot die in het tweede van C.F. Valencia uitkomt. Hij traint wel mee met de A-selectie, maar tot een echte invalbeurt in de Primera Division is het tot dusver niet gekomen.

Onder contract

Pedro Alemañ staat nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Valencia, desondanks kan hij deze club transfervrij verlaten. Bij een overgang heeft Valencia echter wel 50% doorverkoopcommissie geeist van Sparta. Vraag is of Gerard Nijkamp hiermee wil instemmen. Als dat zo is, dan moet Alemañ wel een speler van de buitencategorie zijn. Op de forumavond liet de directie van Sparta weten niet zo guitig te zijn op spelers waaraan allerlei vage constructie vastzitten. Zou met deze zienswijze, mocht Alemañ komen, al mee gebroken worden?

Bron: Relevo.com

Abonneer
Abonneren op
267 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties