In een kort interview voorafgaand aan de derby gaf Sparta coach Henk Fräser te kennen dat het stempel van verdedigend ingesteld trainer uitgewist kan worden. Dit seizoen gaat Sparta voor superaanvallend voetbal zorgen en gaat ook minimaal 60 x scoren! Zo dan, daar straalt de ambitie nog eens van af. Europa, we komen!!!

Toch droop het cynisme er behoorlijk van af. De belangrijkste doelstelling blijft voor Sparta natuurlijk het veiligstellen van het eredivisieschap. Als dat bewerkstelligd wordt, dan is het seizoen voor onze trainer geslaagd!

De bus parkeren doet hij liever niet, maar als het moet, dan zal hij deze middelen niet schuwen. Maar de intentie wordt aanvallend voetbal als dit tot de mogelijkheden behoort.

Het interview met Fräser kan bekeken worden op de zender die voor steeds legere stadions zorgt

Gaan we dus een aanvallend Sparta in de Kuip zien? Ga mee naar Zuid en ondersteun Sparta. Het uitvak is op enkele tientallen kaarten uitverkocht. Twijfel dus niet langer en steun Fräser en zijn mannen in de enige echte stadsderby van Nederland. Meer info op Spartakaartje.nl

Verder kan je tot zondagmiddag 14:30 uur nog een prognose doen hoe Sparta het dit seizoen er van af brengt. Gaan we Europees voetbal spelen, halen we met of zonder nacompetitie of wordt dit seizoen een bittere teleurstelling? Je kan het allemaal invullen op ons voorspellingstopic.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties