Fraser voor de microfoon van RTV Rijnmond

Voorafgaand aan de derby die Sparta zondag op Zuid moet spelen heeft Henk Fraser een interview afgenomen met RTV Rijnmond. Hij geeft aan dat de club van Rotterdam 14 finales moet spelen en er alles aan gaat doen om Sparta volgend seizoen in de eredivisie te houden

PSV in beeld?

Omdat de lieveling van voetbal en allesweter Johan Derksen net zoals Henk Fraser heeft aangegeven er een eind aan te breien bij de club uit de lichtstad wordt de naam van de Sparta coach in de media veelvuldig genoemd als opvolger van de Duitse coach in Eindhoven. Henk Fraser geeft aan hier helemaal niet mee bezig te zijn. Hij is alleen bezig met het lijfsbehoud van Sparta.

Iedereen inzetbaar, maar niet iedereen fit

Afgelopen week leek het nog onmogelijk dat Masouras en Meijers zouden ontbreken tijdens de derby. Nu lijkt iedereen geen pijntjes meer te hebben, maar is de fitheid van sommige (nieuwe) spelers nog twijfelachtig. Fraser zegt het er het volgende over: “We hebben aanzienlijk voetballend vermogen erbij, maar moeten een aantal dingen gezamenlijk opvangen. Fysiek en conditioneel moet een aantal jongens nog wat verbeteren.”

Vertrek Fraser afleiding voor spelersgroep?

Ook wordt er gesuggereerd of het vertrek van Fraser de spelers wat uit de wind zou houden, zeker met de belangrijke derby voor de deur. Hier zegt de trainer het volgende over: “Ik vind de groep super professioneel”, reageert Fraser. “Heel veel dingen waren vroeger beter, maar zij zijn professioneler en fitter. Ook in dit soort zaken. Er is geen twijfel dat zij de knop om moeten zetten.”

Video

Wil je de video van RTV Rijnmond zien waarin Fraser dit allemaal zegt? ¡No problemo! We hebben hem hieronder voor je geplaatst:

Abonneer
Abonneren op
100 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties