Beste lezers van ITWM. We hebben jullie hulp nodig. Om ITWM te laten zijn wat het is en van ITWM een nog veel betere website te maken dan dat we nu zijn, hebben we rechtenvrije foto’s nodig. Dit om de website vooral kleurrijk en bondig te maken. We zijn jullie enorm dankbaar als we jullie plaatjes mogen gebruiken. Je kan deze e-mailen naar itwmredactie@hotmail.nl

Waarom heeft ITWM deze hulp nodig? Helaas is het ons niet toegestaan om zo maar elk fotootje van internet te plukken. Foto’s zijn beschermd door rechten en als je een foto waarop rechten berusten zo maar gebruikt dan krijg je te maken met enorme boetes die een website als ITWM gewoonweg niet kan betalen.

Omdat een website zijn die draait op vrijwilligers die geen enkele vergoeding ontvangen en doordat we niet heel ITWM vol willen gooien met advertenties zijn we vooralsnog niet bij machte om op dit moment een overeenkomst te sluiten met een aanbieder van sportfoto’s.

Maar jullie hulp zou ITWM enorm helpen om de website vooral bondig en foto-rijk te houden,

We zijn vooral op zoek naar foto’s waarop onze spelers in actie zijn tijdens wedstrijdmomenten, maar bijvoorbeeld portretfoto’s van de open dag zijn ook erg welkom. Daarnaast zijn foto’s van ons stadion, supportersfoto’s en foto’s van uitwedstrijden van harte welkom.

Stuur ze dus vooral naar itwmredactie@hotmail.nl en we zijn jullie erg dankbaar!

Redactie ITWM

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties