Uitvak RKC

Sparta verkocht nagenoeg alle voor Sparta-supporters beschikbare kaarten voor het uitvak in rap tempo uit. Omdat het uitvak in Waalwijk meer plaatsen heeft dan het beschikbaar gestelde aantal kaarten is besloten dat Sparta extra kaarten erbij zal krijgen.

Extra buskaarten

De mensen die het liefst op eigen vervoer reizen hadden in een eerder stadium moeten aankloppen. De 225 autokaarten zijn verkocht en daarvan zullen geen extra kaarten beschikbaar gesteld worden. Maar er gaat dus wel een extra bus rijden. Op het moment van publicatie van dit bericht waren er nog 72 kaarten beschikbaar. De prijs voor de kaarten (inclusief busreis) die je via spartakaartje.nl kan bestellen bedraagt € 28,50. Ben je lid van de supportersvereniging dan krijg je € 5,00 retour bij het inchecken.

Geen netten, korte reistijd

Voor de Spartanen die twijfelen omdat ze denken dat er bij elke uitwedstrijd een irritant net voor het vak hangt: we kunnen je gerust stellen. In Waalwijk doen ze niet mee aan die poespas. Gewoon vrij uitzicht en een leuk uitvak met prima zicht. Neem daarbij de korte reistijd, de grote kans dat we het RKC publiek zullen gaan overstemmen en niet onbelangrijk, de reële kans op een driepunter: wat let je nog om die kaarten meester te maken! Thuis kijken is wellicht een comfortabele gedachte, maar in de gure herfstmaanden waar de kachel mogelijk aangezet zal moeten worden, is het tegenwoordig al snel goedkoper om door de sfeer op het uitvak en de climatecontrol van de bus ook een warm gevoel te ervaren als je kiest om Sparta live te ondersteunen!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties