ESET blijft Sparta langer beschermen

7
1185
Dave Maasland schuift soms aan bij het tv-programma Vandaag Inside.

Contractverlenging met ESET Nederland. Sparta zelf schrijft hier op haar website uitvoerig over en wie zijn wij (ja, ITWM) om dat niet ook hier een podium te bieden. Wij kennen Dave Maasland, uit onze rvc, als slim cybermannetje. Dus we sluiten ons aan bij dit bericht:

Sparta Rotterdam en ESET Nederland hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het Official Cyber Security Partnership voor het seizoen 2023/2024. ESET kiest voor een nieuwe elan binnen de maatschappelijke inslag door zich, naast een integratie binnen diverse maatschappelijke projecten (waarover later meer!), te committeren als ondersteunend naamgever van het maatschappelijke leercentrum van Stichting De Betrokken Spartaan: Het Tinus Bosselaar leercentrum powered by ESET.

Vol overgave het digitale slot op Het Kasteel waarborgen

ESET Nederland en Sparta Rotterdam hebben sinds afgelopen seizoen een samenwerking in de vorm van een Official Cyber Security Partnership. In de jaren daarvoor was ESET al nauw betrokken bij de Kasteelclub als co-sponsor. Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta Rotterdam, is verheugd met de verlenging van de samenwerking: ‘’ESET zet zich, samen met BICT Groep, al jaren vol overgave in om het digitale slot op Het Kasteel te waarborgen. We zijn blij dat we onze strategische samenwerking met ESET kunnen voortzetten en samen met hen maatschappelijke impact kunnen blijven maken door het creëren van bewustzijn omtrent digitale veiligheid.’’ Michael Marinus, Maatschappelijk Manager van Stichting de Betrokken Spartaan, vult aan: ‘’Met het vernieuwde leercentrum creëren we voor De Betrokken Spartaan een thuisbasis dat als verbindingsstuk naar de wijken rond het stadion (én geheel Rotterdam) fungeert, en waar we ons samen met ESET en alle andere maatschappelijke partners hard blijven maken voor onze maatschappelijke impact. We zijn dan ook ontzettend blij dat we ESET mogen aankondigen als ondersteunend naamgever van het leercentrum.’’

Niet alleen digitale wereld beschermen, ook gemeenschap waarin we actief zijn

Astrid Oosenbrug, CSR Officer bij ESET Nederland, benadrukt de cruciale rol van maatschappelijke betrokkenheid in het voortzetten van het Official Cyber Security Partnership met Sparta Rotterdam. ‘’Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ESET van onschatbare waarde, omdat het niet alleen de digitale wereld beschermt, maar ook de gemeenschap waarin we actief zijn en dit een concrete stap is in de richting van het creëren van een positieve en duurzame impact in Rotterdam. We zijn vastbesloten om voorlichting en bewustwording over digitale veiligheid te verspreiden en tegelijkertijd een thuisbasis te bieden aan de gemeenschap, waarbij we de brug slaan naar de wijken rond het stadion en de hele stad Rotterdam. We kijken ernaar uit om deze missie samen met Sparta Rotterdam en Stichting De Betrokken Spartaan voort te zetten en onze voortgang te beschermen: Progress. Protected.’’

Sparta en ESET blijven een ‘perfect match’, niet alleen door de gedeelde kernwaarden: betrouwbaarheid, passie, integriteit en moed, maar ook door de maatschappelijke impact die beide partijen willen maken. Alle partijen kijken er naar uit om hun expertise te bundelen om de digitale veiligheid voor Sparta Rotterdam en haar fans te versterken.

ESET is Champions League-niveau in de IT-beveiligingssoftwarebusiness

Al meer dan 3 decennia ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESET’s R&D centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties