Sparta supporters of de Denis Neville

En we mogen weer naar het stadion. Nou ja, een deel van ons dan. Sparta zet, om te oefenen, de poorten van het stadion in het oefenduel tegen NAC op 22 augustus op een kiertje. Duizend fans mogen bij het duel aanwezig zijn. Zou Manfred Laros de adviezen van ITWM soms lezen?

Sparta koerst na deze testwedstrijd af naar een bezetting van 1/3 van de normale capaciteit en vraagt supporters vooral mee te werken. Regels dienen opgevolgd te worden. Wat denken jullie….hoe gaat een wedstrijd van Sparta er straks uit zien en hoe gaan jullie je aan de regels houden?

Laat het weten in de reacties.


Bericht dat vandaag (25-7-20) op de Sparta website werd geplaatst:

Sparta Rotterdam heeft na intensief contact met onder andere de veiligheidsregio, de gemeente Rotterdam, GGD, GHOR en Politie toestemming ontvangen op de gezamenlijk ontwikkelde protocollen om met publiek te kunnen spelen in de competitie. In het traject, waarin Sparta gelijk is opgetrokken met de andere BVO’s uit Rotterdam, is een clubspecifiek protocol gemaakt waarmee we beperkt publiek kunnen ontvangen bij onze thuiswedstrijden in de Eredivisie.

De wedstrijd Sparta Rotterdam – NAC Breda zal gebruikt worden als testwedstrijd waarbij circa 750 toeschouwers welkom zijn op de publiekstribune en circa 200 toeschouwers op het Ereterras. Indien deze test op 22 augustus goed verloopt kunnen we, met de geldende corona maatregelen van vandaag, dit aantal in de Eredivisie zeer waarschijnlijk ophogen naar maximaal 3.300 toeschouwers in totaal.

De precieze voorwaarden voor het spelen met publiek worden op dit moment uitgewerkt en binnen enkele weken zullen wij onze seizoenkaarthouders informeren hoe wij de toewijzing bij de thuiswedstrijden in de competitie gaan regelen. De supporters met een ‘In voor- en tegenspoed’-seizoenkaart hebben hierbij uiteraard voorrang.

Directeur Manfred Laros: “Op voorhand willen wij graag de medewerking van al onze supporters vragen. Wij gaan gezien de toegestane capaciteit het niet voor elkaar krijgen om iedereen tevreden te stellen. Het wedstrijdbezoek en de sfeer op Het Kasteel zal zolang de corona maatregelen van toepassing zijn veranderen ten opzichte van wat onze supporters gewend zijn maar desondanks zijn we gelukkig dat we weer mogen voetballen in Spangen. Graag doen wij een beroep op alle Spartanen om zich aan de nog te publiceren richtlijnen en regels te houden en deze stap naar het spelen met (beperkt) publiek te koesteren, te behouden en zodra mogelijk verder uit te breiden. Want iedereen wil zo spoedig mogelijk weer naar een vol Sparta Stadion toe en dat kan enkel als we ons samen aan de richtlijnen en regels houden.”

Over de toewijzing voor de kaartverkoop voor Sparta – NAC vragen wij, evenals de reguliere competitiewedstrijden, nog even geduld en zodra de precieze voorwaarden zijn uitgewerkt wordt deze informatie via de website gedeeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties