Sparta shirts 2021 2022

De teleurstelling van de verloren finale en het vertrek van Maurice Steijn ebben langzaam weg. We zijn en blijven trots op het afgelopen seizoen en de goede moed richting komend seizoen houden we erin. Tijd om wat berichten in te halen en de komende periode berichten te blijven plaatsen op deze site. Over de nieuwe trainer, nieuwe spelers en wat al niet meer langs komt.

Nog even aandacht voor 2 oudere berichten

Stans

Jeff Stans is volgend seizoen de hoofdtrainer voor Jong Sparta. De 33-jarige oefenmeester was vorig seizoen al assistent-trainer bij de beloftenploeg. Stans, die voor twee jaar heeft getekend, volgt bij Jong Sparta Geert Arend Roorda op. Hij gaat als assistent-trainer aan de slag bij RKC Waalwijk.

Stans begon zijn voetbalcarrière bij Sparta. Bij de Rotterdammers speelde de voormalig middenvelder tot de Onder 17, waarna hij via Excelsior Maassluis bij RKC zijn debuut maakte in het profvoetbal. Vervolgens voetbalde Stans voor Excelsior, NAC en Go Ahead Eagles en eindigde zijn voetbalcarrière in 2021 bij Helmond Sport. In 2012 begon de Vlaardinger aan zijn trainerscarrière. Stans begon bij VFC Vlaardingen als jeugdtrainer, waarna hij de Onder 19 van Excelsior Maassluis onder zijn hoede kreeg. Via het hoofdtrainerschap van CWO Vlaardingen belandde hij bij Sparta.

D&S Groep

De D&S Groep heeft zich de laatste jaren ontpopt als een trouw sponsor. Deze week werd bekend dat ze als co-sponsor verbonden blijven aan de Kasteelclub in het aankomende seizoen (2023-2024). Het logo van de oud-hoofdsponsor van Sparta zal door deze verlenging, voor het 6e seizoen op rij, op de wedstrijdtenues zichtbaar zijn van onder andere het eerste elftal, Jong Sparta, Sparta Vrouwen, de Jeugdopleiding en MSV Stichting de Betrokken Spartaan.

Overigens zijn er nog steeds prachtige shirts van de Sparta Amateurs te koop via: Online Fanshop Spelers – R.V.&A.V. Sparta (sparta-rvav.nl)

Daar staat de D&S groep op als sponsor. Maar ook de kleuren zijn mooier dan het huidige Sparta shirt van Sparta 1 (hopelijk volgend seizoen beter) en uiteraard het even simpele als prachtige RV & AV logo.

Eerder dit jaar al committeerde D&S Groep zich voor nog eens vijf jaar als maatschappelijk partner van De Betrokken Spartaan.

Mooi dat D&S op deze manieren Sparta blijft steunen!

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties