Voor Elayis Tavsan, Youssef El Kachati en Levi Bouwense is het een mooi begin van het nieuwe jaar. Voor het eerste mogen deze Sparta-spelers mee met de A-selectie op trainingskamp. De Zeeuwse krant PZC maakt over Levi Bouwense uit Goes een stukje. Sparta vertoeft in Delden, Overijssel. Delden staat bekend om zijn zoutmuseum (foto) en zijn Deldense moppen (roomboterkoekjes).

Levi Bouwense beleeft in Overijssel Sparta-primeur

DELDEN – Sparta Rotterdam bereidt zich in het Overijsselse Delden voor op de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie.

Goesenaar Levi Bouwense beleeft daar een primeur. De Zeeuwse verdediger, die in de tweede divisie uitkomt voor het beloftenteam van Sparta, is voor het eerst met de hoofdmacht van de Rotterdammers mee op trainingskamp. De selectie kwam woensdagmiddag aan in Delden.

Zo begint het nieuwe jaar voor Bouwense net zo mooi als 2018 voor hem eindigde. Begin december werd de ontwikkeling van de verdediger namelijk beloond door Sparta en tekende hij zijn eerste profcontract.

Bouwense en Sparta blijven tot zondag in Delden. De Rotterdammers spelen één oefenwedstrijd in Overijssel. Zaterdag is competitiegenoot Jong FC Utrecht de tegenstander. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Bron: PZC.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties