Dolf Roks onder vuur

41
2860
Nieuw Terbregge

Vandaag een klein maar opmerkelijk stukje in het AD/RD. Dolf Roks, wiens contract in 2020 werd omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd, ligt onder vuur. Roks, nu nog hoofd opleidingen van Sparta, moet mogelijk een stap terug zetten en volgend seizoen trainer van O18 worden.

Dit heeft te maken met het feit dat Henk van Stee enige tijd geleden als technische baas ook eindverantwoordelijk is geworden voor de jeugdopleiding. Er zijn geruchten dat het niet heel erg botert tussen van Stee en Roks. Wat daar van waar is, is niet bekend, het enige dat we weten is dat Dennis van Bergen dit in het AD heeft opgeschreven. Van Bergen is doorgaans goed geïnformeerd als het gaat over zaken die Sparta aangaan.

Van Stee heeft al meerdere malen aangegeven dat hij zeer kritisch naar de jeugdopleiding kijkt en dat hij wil dat er meer rendement uit het voor Sparta peperdure model van zelf opleiden. Het doorlichten van de opleiding lijkt inmiddels voltooid te zijn en duidelijk is dat er maar een de baas is, dat is Henk van Stee. De vraag is of Roks, die het liefst tot zijn pensioen bij Sparta wil blijven werken, akkoord gaat met deze stap terug. We blijven het in de gaten houden.

Bron: Algemeen Dagblad

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties