Het oefenduel tussen Sparta en Telstar is deze middag in 0-0 geëindigd. In het duel dat in Velsen-Zuid werd afgewerkt maakte Tom Beugelsdijk zijn debuut. Er mocht geen publiek bij het duel aanwezig zijn, maar RTV Rijnmond was er wel. De regiozender draagt dit keer dan ook zorg voor het verslag(je).


Het oefenduel tussen Sparta en Telstar is zonder doelpunten geëindigd. Het duel werd dinsdag zonder publiek afgewerkt in Velsen-Zuid. Bij Sparta maakte Tom Beugelsdijk zijn debuut. De centrale verdediger, die vorige week overkwam van ADO Den Haag, speelde een uur mee. Reda Kharchouch, die onlangs de overstap maakte van Telstar naar Sparta, ontbrak nog vanwege een blessure, maar was wel aandachtig toeschouwer op de tribune.

Weinig kansen in de eerste helft

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Sparta. Nieuwkomer Lennart Thy schoot na een goede actie de bal in het zijnet.

De grootste kans van de eerste helft was ook voor de ploeg uit Spangen; een poging van Harroui werd knap gestopt in de korte hoek door Telstar-keeper Schendelaar. Daarvoor had Sparta-keeper Okoye een keer handelend moeten optreden bij een inzet van Glynor Plet.

Kans op kans na rust

Sparta begon sterk aan de tweede helft en creëerde een aantal goede kansen. Lennart Thy raakte de buitenkant van de paal na een mooie pass van Rayhi en Harroui stuitte even later op keeper Schendelaar.

Op het uur wisselde Fraser zeven keer, waardoor er op keeper Okoye na geen enkele speler meer in het veld stond die aan de wedstrijd begon. In de rust was er namelijk al drie keer gewisseld door Sparta.

Bron: www.rijnmond.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties