Dikke BMW voor Spartaspelers

0
286

Feyenoord en Sparta kiezen voor BMW

Feyenoord en Sparta rijden vanaf het volgend seizoen allebei in BMW. De Rotterdamse eredivisieclubs parkeren respectievelijk hun wagens van Opel en Renault. Sparta rijdt drie jaar in het luxe Duitse merk; Feyenoord een jaar langer. Voor beide clubs is het voor eerst in de clubgeschiedenis dat zij gaan rijden in BMW.

“Wij zijn heel erg blij met deze deal en verheugen ons op de samenwerking met BMW-dealer Breeman”, laat Sparta-directeur Manfred Laros weten. Na jarenlang ‘met volle tevredenheid’ in een Renault te hebben gereden, stapt de Kasteelclub dus over op BMW. “Welk type ik ga rijden? Geen flauw idee. Momenteel heb ik iets belangrijkere vragen op te lossen”, antwoordt Laros, die zich hard maakt om de competitie af te ronden met publiek.

Feyenoord blijft op de Duitse automarkt. Na Volkswagen en Opel kiezen ook zij dus voor BMW. Zo’n 140 medewerkers zullen in een lease-auto van de club gaan rijden. Opel was van 2013 tot 2017 hoofdsponsor van Feyenoord. Excelsior rijdt sinds dit seizoen al in auto’s van BMW.

Bron: RTV Rijnmond

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties