De laatste uren van Deadline Day zijn ingegaan. Op deze pagina worden alle transferupdates geplaatst. Van geruchten tot definitieve transfers. Komt de zo gewilde back? Blijven Lauritsen en Olij? Volg het hier op deze ITWM-special.

Update 20:09: Sparta laat weten dat Nijkamp naar huis gaat. Geen transfers in de laatste uren.

In de Sparta Whatsapp-groep en op X laat het officiële account weten dat Nijkamp huiswaarts gaat. We moeten het doen met Van der Kust en Bakari. Het voordeel is dat Lauritsen en Olij tot het einde van het seizoen blijven.

Update 19:09: Nijkamp: ‘Bod op Lauritsen kunnen we niet accepteren’

Nijkamp gaf een interview aan ESPN. Nijkamp geeft aan dat hij de sportieve ambitie boven het bedrag zet. Het verschil tussen vraag en aanbod ligt ver uit elkaar. Over Olij geeft Nijkamp aan dat er de laatste weken niets op tafel kwam. Op het moment dat Olij eventueel weg zou gaan, geeft Nijkamp aan dat er direct een nieuwe eerste doelman gehaald moet worden. Hierdoor is de kans op een vertrek van Olij nog kleiner. Nijkamp bevestigt tevens dat er bij Verschueren en Kitolano ook niets speelt.

Op de vraag of er nog inkomende transfers gaan spelen. Bij een vertrek van Lauritsen zal Nijkamp ‘alles in werk stellen om er eentje bij te halen’. Dit kan een spits zijn of een linksbuiten, omdat Koki ook in de spits kan spelen.

Update 17:58: Nog 6 uur voor een rechtsback, Italiaanse transfermarkt sluit over 2 uur

Sparta heeft nog 360 minuten te gaan om een nieuwe aankoop te realiseren, ofwel de gewenste rechtsback aan te trekken. Vooralsnog is het stil rond de club. Op dit moment is er geen berichtgeving over uitgaande transfers binnen Sparta. Mocht Hellas Verona nog actie willen ondernemen, moeten de Italianen snel zijn. De transfermarkt in Italië sluit namelijk om 20:00.

Update 15:55: Mogelijk nog versterking voor de rechtsback positie

Tim Reedijk, verslaggever van het AD, ziet een kans dat Nijkamp alsnog met een versterking op de rechtsback positie komt. Hier wordt echter niet op namen ingegaan. De tijd zal dringen om de slecht bezette positie in te vullen. Tot nu toe lijkt alleen Bakari geschikt om deze positie in te vullen.

Update 15:34: Eerste bod Lauritsen van tafel geveegd

Volgens het AD heeft Hellas Verona inmiddels een bod uitgebracht. De aanbieding is echter niet het ‘niet te weigeren bod’ waar Nijkamp op had gehoopt. Het is nog maar de vraag of de Italianen met een verhoogd bod aan zullen komen. VoetbalPrimeur meldt dat de eerste aanbieding een huuroptie met een verplichte optie tot koop van vier miljoen euro bedraagt.

Abonneer
Abonneren op
281 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties