Volgens De Limburger wordt Anthony van den Hurk, spits van MVV, nadrukkelijk in verband gebracht met Sparta, uiteraard als opvolger van Lars Veldwijk die naar Zuid-Korea vertrekt.

Koreaanse rijstwijn

En over Veldwijk gesproken. Volgens het AD wilde Van Stee deze winter zo’n 3 ton voor hem willen hebben. Sparta heeft wat water bij de Koreaanse rijswijn gedaan. Het bedrag zou nu ergens tussen de 2 en 3 ton liggen. Sparta krijgt dus weer wat centen, het salaris van Veldwijk komt vrij, Sparta kan dus wel ‘iets’ doen. Natuurlijk, Veldwijk moet nog wel even definitief vertrekken, maar Sparta en Jeonbuk Hyundai zijn vandaag tot een akkoord gekomen en ook Veldwijk zijn zaakwaarnemer en Jeonbuk zijn eruit. Nu nog effe het papierwerk regelen en de transfer is definitief.

Van den Hurk de ideale man voor De Geruchtenmachine

Er moet dus eigenlijk nog wel een spitsie bij. Van den Hurk dus? Het zou kunnen. De Limburger heeft het even nagevraagd bij MVV. Het het mag niet verrassend zijn: geen antwoord. “Bij het juiste bedrag mag iedereen weg”, laat MVV weten. Zijn contract loopt tot en met 30 juni 2020. Sparta zal wellicht iets willen betalen, maar natuurlijk niet de hoofdprijs. Of Sparta er iets over te melden heeft? Onze club bevestigt niets. Helemaal top! Of Van den Hurk de ideale man voor Sparta is, dat weten we niet, maar het bovenstaande maakt Van den Hurk wel de ideale man voor De Geruchtenmachine!

Hiep, hiep, hoera!

Anthony van den Hurk deze donderdag 9 januari 27 jaar jong. Voor hem is er geen mooier cadeau denkbaar dan een transfer naar een eredivisieclub, want hij speelde nog nooit een wedstrijd in de hoogste Nederlandse divisie. Van den Hurk kwam in zijn carri�re uit voor MVV, De Graafschap, FC Eindhoven en FC Den Bosch. De spits scoorde dit seizoen 9 keer voor MVV.

Klik hier voor het artikel uit De Limburger.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties