geruchtenmachine

Gisteren werd op diverse media gemeld dat Sparta interesse zou hebben voor de 19-jarige rechtsbuiten van het tweede elftal van Sporting Lissabon. Hij luistert naar de naam Bruno Tavares en scoorde afgelopen seizoen 7 keer in de 40 wedstrijden die hij speelde.

Sparta zou de rechtsbuiten voor 1 seizoen van Sporting willen huren zo luidden de berichten die ons bereiken. Het is natuurlijk allemaal koffiedik kijken omdat we ook weten dat Henk en Henk het liefst Nederlandstalige spelers aan Sparta willen binden dan wel spelers die dit snel doorhebben. Maar we weten ook dat als er een speler van de buitencategorie te halen valt dit principe ook weer overboord gezet kan worden.

Naast de statistieken van Bruno Tavares weten we verder helemaal niets van de jonge Portugees. Enige wat dusver ook uit de geruchtenmachine is gekomen, is dat Fiorentina ook belangstelling voor Tavares heeft. Zij zouden hem eveneens in het Jong Elftal van de Italiaanse club willen gebruiken. Tja, wat is sportief beter, vraag je je dan af…. Wordt vervolgd….of wel helemaal niet.

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties