affiche Sparta - FC Twente

Sparta pakte een punt thuis tegen Twente en liep daardoor weer verder uit op de laatste vier plekken. Dat we in degradatienood gaan komen lijkt bijna uitgesloten. Niet alleen staat Sparta een straatlengte voor op plek 16, maar onze club laat het ook wel zien op het veld. Sparta kon vorig weekend goed mee met Utrecht, ditmaal waren we gelijkwaardig aan FC Twente. Maar naast dat we een punt wonnen, zullen ambitieuze supporters zeggen dat we ook twee punten verloren tegen de mannen uit Tukkerland. De aanval openen op plek 7 (Twente) en plek 8 (Utrecht) lijkt op dit moment net te hoog gegrepen. Sparta behoort terecht tot de brede middenmoot. Prima, gezien het laatste decennium. Maar een doordeweekse 0-0 wedstrijd uitzitten op de bank is niet de meest enerverende ervaring die een Sparta supporter kan meemaken.

De wedstrijd Sparta – Twente was niet zo saai als Utrecht – Sparta, maar vermakelijk was de pot voetbal op Het Kasteel zeker niet. Nadat de Sparta Marsch had geklonken en scheidsrechter Van de Graaf keurig wachtte tot het prachtige clublied was afgelopen, was in de derde minuut basisdebutant Narsingh gevaarlijk voor Twente. De hele wedstrijd zeer alerte Okoye greep prima in.

Sparta was daarna in de eerste helft de iets beter voetballende ploeg. De lange bal -zoals we uit tegen Twente nog vaak zagen- was in de eerste helft niet vaak te zien. Met Harroui op rechts, Duarte op links Smeets iets spelend voor Auassar en twee spitsen voorkwam Sparta dat Twente goed kon opbouwen. De Tukkers werden nauwelijks gevaarlijks. Het voetbal van Sparta was de eerste helft best goed verzorgd, maar helaas waren de mooie momenten van Sparta ook zeldzaam. Thy had een aardig schot. Engels was dreigend. Duarte had een slap schot. Een strakke voorzet van Harroui was dreigend, maar Thy en Abels kwamen net te laat. Het waren mogelijkheden, grote kansen kwamen het niet.

De tweede helft begon aantrekkelijk. Duarte en Harroui waren dichtbij een goal. Ook Abels kreeg nog een mogelijkheid. Maar helaas, de kansen werden niet benut. Aan Twente zijde kreeg Menig een goede kans.

Het niveau van de wedstrijd ging vervolgens razendsnel omlaag. Het verzorgde Spartaanse voetbal wat we in de eerste helft nog wel zagen verdween. Steeds vaker zagen we passes die niet aankwamen of ballen die als vuurpijlen ogenschijnlijk lukraak omhoog werden geschoten.

Na 64 minuten kwam Gravenberch erin en hij was eenmaal dreigend. Zijn schot trof helaas geen doel. Hij kreeg veel ballen, waar hij ook niets mee kon. Onze aanvoerder Auassar moest er in de 80e minuut geblesseerd af. We zagen sinds lange tijd Laros Duarte weer eens in actie komen. Mijnans was er eerder al in gekomen. Burger kwam nog voor Smeets. De invallers maakten geen indruk. Sparta eindigde in een opstelling die we nog nooit eerder hadden gezien. Het was al niet best in de tweede helft en de wissels maakten het voetbal alleen maar nog rommeliger. Twente was van hetzelfde niveau als Sparta.

De wedstrijd sleepte zich naar het einde. En hoewel Sparta vlak na rust goede kansen had op 1-0 was de 0-0 geen gekke weergave van de wedstrijd. Een puntje erbij. Zondag een geweldige kans op meer punten, want dan staat ADO – Sparta op het programma.

Spelers die voor Sparta in actie kwamen: Okoye, Abels, Beugelsdijk, Heylen, Pinto, Harroui, Auassar (80. L. Duarte), Smeets (80. Burger), D. Duarte (74. Mijnans), Thy en Engels (64. Gravenberch).

Spelers die voor Twente in actie kwamen: Drommel, Ebuehi, Dumic, Pierie, Smal, Zerrouki, Roemeratoe, Ilic (89. Bosch), Narsingh (73. Abass), Danilo, Menig (89. Van Leeuwen)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
76 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
flardinga
Spartaantje
1 maand geleden

Op naar Den Haag toe,met van Stee die voor langer heeft getekend en mogelijk straks Bakkali erbij en hopelijk na zondag een drie punter,voor minder gaan we niet Spartanen!!!

D
HansG
Spangenaar
1 maand geleden

Contract Henk van Stee opengebroken en verlengd tot medio 2024.

D
King P88gba
Gladiator
1 maand geleden

Sparta zal echt niet in de problemen komen vermoed ik. Zaak is wel om zondag niet te verliezen. Overigens zie ik ons ook niet in het linker rijtje eindigen. We pakken thuis te weinig punten. Dan kunnen mensen wel roepen dat we bijna de hele top 8 gehad hebben maar dat is onzin. Als je er vrede mee hebt dat je tegen die ploegen slechts een paar punten haalt thuis dan kun je binnen een paar jaar weer op vrijdagavond naar het voetbal. Henk en Henk moeten terug naar de tekentafel. Kata!

Strijkplank
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Dit is aantoonbare onzin. Het verhoudingsgewijze lage aantal punten in thuiswedstrijden komt door het programma, 8 ploegen uit het linkerrijtje. De 9 punten die nu behaald zijn, zijn helemaal niet absurd weinig.

In het seizoen 2016-2017 haalde Sparta tegen de ploegen uit het linkerrijtje 11 punten. Met 9, 10 of 12 punten wijkt dat dit jaar nauwelijks af.

In het seizoen 2017-2018 (degradatiejaar) haalde Sparta slecht 5 punten tegen het linkerrijtje (en dat was ook nog eens uitsluitend tegen de ploegen op plek 7,8 en 9). Die score is nu al ruim overschreden.

D
Molon Lawe
Spartaantje
1 maand geleden

Nu werd wel vanaf het begin duidelijk gemaakt dat een overwinning het doel was. Maar ook bleek niet lang daarna dat de dadendrang beperkt werd door tot de 16 van Faude FC de bal rond te spelen.
Van links naar rechts en vice versa.
Ook bal weer naar achteren spelen.
Als er al een steekpassje richting doel werd gespeeld, te doorzichtig.
Kansen, nihil. Ns de rust wat mogelijkheden, maar al snel vloeide elke wil om te winnen uit de ploeg.

Ongelofelijk, na 2 wedstrijden depunten hebben ingeleverd.

D
Henk Valk
Spartaantje
Je reactie op  Molon Lawe
1 maand geleden

Wees blij of minstens tevreden dat we niet hebben verloren,want dan was het hek van de dam geweest hier ,en dan was je zeker losgeslagen.

D
Sunny
Spartaantje
1 maand geleden

het was zo tenenkrommend slecht, eigenlijk een parodie op voetbal. Sparta brouwt er aanvallend helemaal niets van. En dat was gisterenavond niet de eerste keer. Je kunt met deze tactiek wel bleven spelen, maar dan pak je niet veel punten meer. Dat is ook de reden dat ik nog steeds naar onderen kijk.
Ik zie sommige spelers die veel minder zijn dan voor de korte winterstop. Een Mijnans bijvoorbeeld, maar ook Thy en Engels.

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Sunny
1 maand geleden

Tuurlijk. We pakken niet veel punten meer. Erger nog, we zijn al gedegradeerd, bereid je er maar vast op voor.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Sunny
1 maand geleden

Er zijn mensen (zoals altijd) die daar anders naar kijken en over denken.

Polak over Sparta: ‘Fraser heeft het echt goed op orde’ – Rijnmond

Bron: RTV Rijnmond

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

Laatste tijd best veel wedstrijden van de PL op tv gezien en die zijn toch heel vaak ook niet veel beter dan bijvoorbeeld Sparta-Twente van gisteravond. Enige verschil is dan echt dat de spelers die zo’n wedstrijd in Engeland op de mat leggen er gemiddeld minimaal het 10-voudige voor betaald krijgen dan de spelers van Sparta en Twente 😉

eemvanb
Spartaantje
1 maand geleden

Heel mooi om te horen dat Ron Jans in alle eerlijkheid zegt dat het niet lekker voetballen is tegen Sparta.
De tijd is voorbij dat we ons als makke schaapjes lieten slachten.
Ook mooi dat Deroy Duarte steeds meer meegaat in de strijd. Een paar mooie slidings van hem gezien.
Hopen dat hij blijft. Met veel krachttraining zit er nog veel progressie in.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  eemvanb
1 maand geleden

Op de eerste vijf minuten na werkte Deroy weer hard en pakte hij redelijk wat ballen af. Hij had natuurlijk een goeie directe tegenstander maar, aanvallend brengt hij te weinig of niks. Dat moet beter en anders moet je doorselecteren en afscheid van hem nemen.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  eemvanb
1 maand geleden

Zeker goed.
Ik heb nog regelmatig een 4-3-3-nachtmerrie.
Ik schrik wakker als Gert Kruys voorbij komt of buitenspeler Blinker

Laatste wijziging 1 maand geleden door Fan
D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  eemvanb
1 maand geleden

Blij met jans maar deroy is geen toegevoegde waarde aanvallend is het heel erg mager

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Laten we Jans maar niet serieus nemen.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Nou, hij intwikkelt zich he —- en natuurtalent. de trend is goed, wel en speler die lekker moet blijven

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  Fan
1 maand geleden

Voor mijn gevoel staat hij op de verkeerde plaats met dat harde werken kan hij ook als rechtsback proberen…mis je niets aan als hij weggaat KKD niveau maar wel goed dat hij blijft knokken schat zijn broer toch echt hoger in maar dan moet hij ook gaan knokken

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Een voetballend talent als hij, moet het toch niet hebben van hard werken. Dat is gewoon compensatie voor het feit dat het voetballend nog steeds niet wil lukken. Ere-divisie waarschijnlijk toch te hoog gegrepen voor hem. Is niks mis mee maar hier moet een trainer wel op ingrijpen. Heel veel aanvallen lopen dood bij Duarte. We hebben hetzelfde verschijnsel gezien bij Verhaar in de ere-divisie.

eemvanb
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
1 maand geleden

Thomas was toen een stuk ouder als Deroy nu. Deroy is pas 21 en kan goed voetballen maar moet fysiek nog sterker worden. De filosofie van Henkie Context is dat iedereen zich, op z,n Rotterdams gezegd de pleurus moet werken en er voornamelijk op fysiek wordt geselecteerd. Mooi en technisch voetbal is secundair.
Wen er maar aan.

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  eemvanb
1 maand geleden

Ja ik probeer dat al een poosje, maar is niet makkelijk hoor. Ik wil wel met wat meer plezier naar een wedstrijd van Sparta kijken en wat meer voetbal zien. Werken doe ik zelf al hard genoeg, om daar dan ook nog naar te gaan zitten kijken……..

D
Fan
Spangenaar
1 maand geleden

De volgende ochtend gewoon blij met punt.

Zorgen over / meeleven met Adil – ben benieuwd…

Laatste wijziging 1 maand geleden door Fan
D
sparta vlaardingen
Spangenaar
1 maand geleden

Maak me zorgen om zonder Adil te spelen

D
wvb87
Spartaantje
1 maand geleden

4 punten tegen Twente dit seizoen. Ik zeg prima.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  wvb87
1 maand geleden

Europees was je glansrijk door geweest. Niet verkeerd inderdaad tegen de firma Fraude.

D
King P88gba
Gladiator
1 maand geleden

Tien thuis wedstrijden slechts 9 punten. Dat is echt te weinig. De bizarre resultaten in uit wedstrijden redden ons maar normaal had je nu uit je resterende 7 thuis wedstrijden een punt of 18 moeten halen om aan 35 punten te komen. Ben benieuwd.

s1983
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Zonder thuispubliek gaat het meer om kwaliteit. Thuis hebben we vooral kwalitatief betere tegenstanders gehad en uit een aantal clubs waar we gelijkwaardig aan zijn. We moeten nog tegen vrijwel het hele rechterrijtje thuis op ado en Emmen na.

D
Jaap
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Je geeft zelf al aan dat de resultaten in uitwedstrijden ons redden. Alles is anders dit seizoen. Ik maak me geen zorgen. Zie een stabieler Sparta dan ik de laatste 20 jaar heb gezien. Dat punt tegen FC Twente was gewoon een prima resultaat tegen een ploeg die (helaas) ver boven ons staat.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Jaap
1 maand geleden

Ja dat is een ding zeker over de laatste 20 jaar. En nog zijn we niet te vrede.

Strijkplank
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Van die 10 wedstrijden waren er wel 7 tegen ploegen uit het linkerrijtje. 4 keer tegen de traditionele top 4. De komende 7 thuiswedstrijden speel je 6 keer tegen een ploeg uit het rechterrijtje. Dat geeft ook wel een behoorlijk vertekend beeld.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Paniek zaaien om niets, King. We zijn over de helft (19wedstrijden). De onderste drie hebben respectievelijk 11, 10 en 6 punten en RKC 14 punten. Denk je echt dat die 3 uit de resterende 15 wedstrijden nog minstens 24 punten halen en dat RKC er nog 21 haalt? Conclusie: 35 punten is helemaal niet nodig. 30 is al meer dan genoeg.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Op een mogelijke uitzondering na zal er na 19 gespeelde wedstrijden niet meer zo heel veel in de competitie stand veranderen. In de middenmoot zit alles erg dicht bij elkaar en kan je “zomaar” 10e of 14e worden, maar eigenlijk is dat peanuts.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

Heerenveen en FC Twente vind ik ook geen zekerheidjes hoor. 8e t/m 14 kan allemaal nog. Verder helemaal met je eens. De onderste vier gaan spelen om plaats 15 en dan heeft Willem2 de meeste kans.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Ook al heb je er 35 nodig, net alsof wij geen 13 punten gaan halen in 15 wedstrijden.

D
The Dude
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Jij snapt het Rob. 30 punten is vrijwel altijd genoeg, en dit jaar zeker. Maak me ook totaal geen zorgen. Hoger dan 10e zit er ook niet in, helaas.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  The Dude
1 maand geleden

Een 10e plek zou voor ons een uitstekend resultaat zijn.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
1 maand geleden

Veel clubs halen nu uit meer punten dan thuis het thuis voordeel is weg in een leeg stadion

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Allez OM
1 maand geleden

Precies. Daarom een volkomen flauwekul verhaal. Emmen degradeert kansloos omdat geen thuisvoordeel meer heeft. Maar 5 van de 18 clubs halen thuis meer punten dan uit dit seizoen, dat is voor het eerst sedert de invoering van het betaald voetbal.

D
Mortenino
Spangenaar
1 maand geleden

Geen slecht resultaat wetende dat Twente 11 dagen terug ook gelijkspeelde uit bij Groningen en eerder won uit bij Ajax. Opnieuw hield de verdediging prima stand al waren Menig en Narsingh de 1e helft nog wel af en toe gevaarlijk. Beugelsdijk en Heylen hebben het top gedaan, Danilo kwam totaal niet in het stuk voor.
Maar helaas was het net als tegen Utrecht en Feyenoord aanvallend weer zeer matig. Onmachtig vooral. Thy en Engels maar ook Deroy en Smeets er vlak achter konden (weer) geen potten breken. Gravenberch viel weer aardig in maar heeft echt totaal geen oog voor zijn medespelers als we in de aanval zijn. Jammer dat Kharchouch geen speeltijd kreeg. Misschien geen gek idee om hem eens te laten starten samen met Thy. Gravenberch en Engels lijken toch meer te brengen als invallers.

D
Sparta Viking
Spartaantje
Je reactie op  Mortenino
1 maand geleden

Beugelsdijk heeft al zijn persoonlijke duels gewonnen gisteravond (100%!! -zag ik in de stats). Ongelofelijk.
Op Kharcouch zit ik overigens niet te wachten. Ik wil Emegha wel weer eens zien.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Sparta Viking
1 maand geleden

Beugelsdijk is voor ons goud waard, ik beschouw hem als vervanger voor Vriends en dat doet hij voortreffelijk, top mentaliteit, voert zijn functie in het team 100% uit, geen moeilijke jongen als die op de bank zit, weet heel goed wat hij wel en niet kan.

Is een voorbeeld van de wederopstanding van een weerbaar Sparta.

Vrijwel elke trainer van de tegenpartij geeft aan dat het “een vechtwedstrijd” is geweest en dat Sparta “de organisatie” goed op orde heeft. Meer kan je van het huidige team en van HF niet verlangen.

De taak voor HvS en de commerciele jongens is om nu meer geld te genereren zodat we ook op kwaliteit een stap kunnen gaan maken.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Wolf
D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Wolf
1 maand geleden

Tommy doet zijn verdedigende werk inderdaad voortreffelijk. Toch vind ik dat we Bart Vriends missen. Hij geeft aanvallend net dat stukje meer dat we nodig hebben.

We missen gewoon een creatieve aanvaller à la Patrick Joosten. Als we hem erbij hadden gehad, hadden we toch een punt of 4, 5 meer gehad. Maar ja, as is verbrande turf.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Sparta Viking
1 maand geleden

Ik baalde als een stekker toen ze Beugelsdijk haalde. Maar eerlijk is eerlijk, hij doet het héél goed.

D
jansen en tilanus
Spartaantje
1 maand geleden

niveau??…..betaald voetbal??……nemen die spelers geld mee?
lesgeld wel te verstaan……..godallemachtig wat was dat slecht !!

D
Jaap
Spangenaar
Je reactie op  jansen en tilanus
1 maand geleden

Goed voetbal ga je niet vaak zien bij Sparta. Sowieso zie je dat bijna niet in Nederland. Daarvoor moet je naar het buitenland. ’t Is niet anders. In verhouding tot de wedstrijd tegen FC Utrecht vond ik het trouwens een stuk beter en ook wel minder saai.

s1983
Gladiator
Je reactie op  Jaap
1 maand geleden

Is toch al jaren zo. Het voetbal aan de bal is bij elke club stuitend, zeker als de tegenstander compact speelt.

Incidenteel zie je een leuke wedstrijd, maar het is al jaren overal kommer en kwel

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
1 maand geleden

Komende 3 potjes voor 9 punten gaan, dan heb je met vandaag erbij gewoon een mooie punten te pakken en ben je bijna veilig na 22 wedstrijden gespeeld.

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
1 maand geleden

Lekker puntje tegen Twente. Zondag is er meer kans op 3 punten. En weer een puntje verwijderd van de degradatie plekken. Als we zondag winnen kunnen we echt naar boven kijken.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Md55jSpartaan
D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
1 maand geleden

Tja, wat doe je als teveel spelers hun niveau niet halen? Dan zorg je ervoor dat je niet verliest. Dat is de positieve kant van vanavond.

En voor de rest? Okoye, Tommie & Michael, Smeets (eerste helft) een voldoende.  Harroui en Adil wisselvallig. De rest nog minder. En ons aanvallende duo en Duarte maakten geen enkele indruk. 

Zondagavond hopelijk weer een beter Sparta, meer spelers in vorm. ADO is (lang) geen Twente. Hoog tijd voor weer eens drie punten.

D
Sparta kaatsheuvel
Spangenaar
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

Zo is het, ado moet te pakken zijn!

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  thevoicevanzelzate
1 maand geleden

De eerste helft vond ik het wel een aanvaardbaar niveau. Tweede helft werd het steeds minder(teruglopen, lange ballen etc.). Denk ook dathet spelen zonder publiek het er ook niet beter op maakt.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Dooie boel in stadion is in elk geval geen aanjager.
En misschien zijn vijf wedstrijden in twee-en-halve week ook teveel van het goede.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

De eerste 25 minuten van de 2e helft waren we juist wel sterker en legden we ze onze wil op.
Maar leidde helaas tot niets.
Daarna zakt t ver weg en mag je blij zijn dat t nog een punt oplevert.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

En toch weer het middenveld dat een mindere dag had. Smeets en Deroy zag je bijna niet. Harroui verspeelde aardig wat ballen,door de bal niet dicht bij hem te houden. Auassar deed wel zijn werk. Mario lag vaak op de grond en moet eigenlijk alleen in de diepte aan gespeeld worden. Mario is een vlieg gewicht en hoort meer achter de spitste spelen. Duels verlieshij te vaak. Verdediging deed het naar behoren,al zie ik liever Vriends tegen DenHaag spelen. Laros wilde een paar minuten voor tijd mee naar voren en volgens mij was het Pinto die hem adviseerde te blijven staan.

D
Hoofdpijn
Spangenaar
1 maand geleden

Bakkali wordt gehuurd van Anderlecht. Morgen of zaterdag wordt het rond gemaakt. Hij heeft vandaag COVID test gedaan. Als die negatief is komt hij naar Rotterdam.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Adil (ook bij blessure) belangrijk om deze jongen de goede kant op te sturen….

D
Jaap
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Waar heb je die informatie vandaan?

D
Sparta kaatsheuvel
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Zou hij al mee kunnen doen tegen fc den Haag?

D
Gompie - Gary Heale
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

We kunnen wel wat snelheid en creativiteit gebruiken dus aan Fraser de taak om hem scherp en gemotiveerd te krijgen en te houden.

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Positief!

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
1 maand geleden

Ik kan dat woord niet meer horen…l

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Wat negatief zeg!

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Bijzonder.
Hoop idd dat hij fit is.
Dat is de grote vraag.
Daarnaast, of hij ook in staat en de wil heeft om zijn verdedigende taken erbij te nemen…

Wat Duarte betreft;
hij doet zijn best.
Je kunt hem erbij hebben.
Maar hij mag toch echt blij zijn als hij nog bij mag tekenen bij Sparta.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Dat dacht ik nou ook de afgelopen wedstrijden.
Ik denk dat Deroy de komende 1,5 jaar gewoon (top)niveau-sparta is.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Deroy werkt hard, doet zijn best, maar als je gaat door
selecteren is hij toch een van de eersten die afvalt.

D
Gladiator
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Issie fit?

D
Hoofdpijn
Spangenaar
Je reactie op  Semper
1 maand geleden

Dat weet ik niet. Ik vrees van niet

D
Cap
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Dat denk ik ook niet. Hij heeft al ruim twee jaar geen competitiewedstrijd gespeeld! Is ook een enfant terrible. Wat moet je ermee. De kans is groot dat je er alleen maar gezeik mee krijgt en hij de teamgeest verknalt.

D
Nico
Spangenaar
1 maand geleden

Zo weer een puntje erbij gesprokkeld.
voor deze wedstrijd waren er nog 12 punten nodig om de doelstelling, niet degraderen, te halen.
nu nog 11 punten en hoe maakt dit seizoen helemaal niet uit.
volgend seizoen moet Sparta de volgende stap gaan maken om een stabiele Eredivisie club te worden.
ik heb daar alle vertrouwen in met deze leiding

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Nico
1 maand geleden

HvS☺

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Nico
1 maand geleden

Ieder punt is er één.
Iedere driepunter zijn er 3.

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Er zijn 3 soorten mensen:
mensen die wel kunnen tellen en
mensen die niet kunnen tellen.

verjaardagen zijn net als biertjes, op een gegeven ogenblik stop je met ze te tellen.

D
Steekpas
Spartaantje
1 maand geleden

Nou ja bloedeloos…Sparta heeft laten zien ook over de grond met combinatievoetbal prima mee te kunnen. We doen niet onder voor ploegen als Utrecht en Twente. Ik vond ons zelfs voetballend beter dan Twente. Goede prestatie van Fraser (of beide henken).

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Steekpas
1 maand geleden

Het combinatie spel van Sparta is inderdaad beter, maar aanvallend is Twente weer wat beter. Alles plussend en minnend zit er weinig niveau verschil tussen beide verenigingen en dat beschouw ik (momenteel) voor Sparta als een compliment.

Ik ga er echter vanuit dat we de komende jaren wat stappen gaan maken.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Steekpas
1 maand geleden

Zo is het, je hebt helemaal gelijk.Dat vreselijke gelul van die Perez bij ESPN!! Nee Ajax speelt goed tegen Willem II hè??!! Laten ze nou eerst maar eens zien te winnen van Willem II. Ajax kliek bij ESPN, bah.

Laatste wijziging 1 maand geleden door HansG
Strijkplank
Spangenaar
1 maand geleden

Weinig weggegeven, punt is zeker verdiend. Jammer dat het aanvallend wat tegenviel. Wellicht iets eerder Kharchouch brengen, Thy zat er doorheen na 70 minuten (net als tegen Utrecht).

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

Was waarschijnlijk wel gebeurd, ware het niet dat er een gedwongen wissel moest komen voor Auassar.