logo KNVB beker

De datum voor het bekerduel van Sparta in het Gelredome is bekend gemaakt. Onze club speelt daar op 15 december tegen Vitesse. De wedstrijd zal om 19:00 uur beginnen.

Tijdstip zorgt voor bunkeren

Uiteraard weer een veel te vroeg tijdstip waarbij de Sparta supporter die graag uitwedstrijden bezoekt zich in allerlei bochten moet wringen om zich een weg te banen door de files om op tijd bij deze match aanwezig te zijn. Maar ook jij, de supporter die thuis een abonnementje heeft op ESPN!
Je zal je best moeten doen om de gestampte boerenkool met rookworst op een hoog tempo naar binnen te bunkeren voordat het eerste fluitsignaal zal klinken.

Waardeloos

Al met al, een waardeloze tegenstander, een waardeloos tijdstip..alles voelt op voorhand al waardeloos aan. De enigen die verlichting kunnen brengen zijn de Sparta-spelers op het veld van de Gelredome. Door ons een ronde verder te helpen en ons in de beker te laten overwinteren, ligt “The Road to Europe” nog steeds in het verschiet. En van dat laatste kan je alleen maar lekker dromen en weten dat dit geen waardeloos idee is!

Bron: Sparta Rotterdam

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner