Bakari komt naar Sparta

106
4591
Said Bakari tekent bij Sparta

Sparta heeft vandaag de eerste nieuwe speler voor seizoen ’23-’24 vastgelegd. Het gaat om de 28 jarige rechtervleugelverdediger Saïd Bakari.

Twee seizoenen

Bakari heeft voor twee seizoenen getekend en zal hoogstwaarschijnlijk in de plaats gaan komen voor Shurandy Sambo waarvoor Sparta weliswaar een optie tot koop onder voorwaarden heeft bedongen, maar waarvan bijna iedereen verwacht dat hij terug zal keren naar PSV, van wie hij gehuurd is.

Ervaren

Bakari is een ervaren profvoetballer die al 6 seizoenen bij RKC speelde en nu een stapje hogerop wil doen. Van de 6 jaar betaald voetbal in Waalwijk speelde hij er 3 in de eredivisie en 3 in de eerste divisie.

Vervanging

Gerard Nijkamp presenteert de verdediger, die ook op links uit de voeten kan, als de eerste versterking voor komend seizoen. Wij hopen dat de technische baas op Spangen gelijk zal krijgen, maar spreken zelf uit dat Bakari de eerste vervanging zal zijn. Laten we hopen dat de Fransman die zijn opleiding bij PSG genoot, zo goed is dat we Sambo, Abels of Pinto (die op links speelt) vooral gaan herinneren van dat seizoen dat Sparta zich voor het eerst in een eeuwigheid voor Europees voetbal wist te plaatsen. En dat we van Bakari over 10 jaar zullen zeggen: weet je nog dat die in de kwartfinale van de Conference League een bal van de achterlijn wist te elimineren.

De redactie van ITWM wenst Saïd Bakari heel veel succes bij de club van Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
106 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties