Gisteren viel, net als bij ruim duizend Spartane, bij diverse ITWM redactieleden ‘Kasteelnieuws’ op de deurmat. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat het aantal SV-leden niet boven de 2.000 ligt. Je lidmaatschapsbedrag er al redelijk snel uit. Je kan in niet corona-tijden voordeliger met busreizen naar uitwedstrijden. Je krijg 10% korting op de souvenirs in de Sparta-fanshop en je hebt ook volgend seizoen weer korting op drankjes in het supportershome. Maar ook als je niet op iedere cent kijkt is het de moeite meer dan waard. Je steunt de SV en je ontvangt het supportersblad ‘KasteelNieuws’ thuis.

Lid worden en Kasteelnieuws ontvangen

KLIK HIER om bij de informatie te komen over het SV-lidmaatschap.

Pastoor, Auassar en Laros in Kasteelnieuws

Kasteelnieuws is de laatste jaren steeds meer een argument geworden om lid te worden. Eigenlijk wil je die als Spartaan toch gewoon lezen. Het voelt met maar liefst 48 pagina’s inmiddels lekker vol aan. Mooie lay-out en de inhoud was ook ditmaal prima te noemen. Uitstekende columns, een supportersinterview, een gesprek met een sponsor vol clubliefde en aandacht voor ex-speler Ray Clarke. Maar ook interviews met Alex Pastoor, Adil Auassar en Manfred Laros. Op dat laatste interview komen we in een apart topic nog terug. Maar het blad was dus zeer lezenswaardig! Complimenten voor de makers. En eigenlijk wel een gemis als je dat als Spartaan niet kan lezen.

Auassar wil na aanvoerder trainer worden

Auassar liet in zijn interview in Kasteelnieuws op de stelling: “Kuip of Kasteel” weten: Kasteel! Mooi antwoord. Al zien wij van ITWM Auassar graag in De Kuip winnen in de play-offs ;D. Auassar lijkt wel oprecht meer dan gemiddeld betrokken bij de club. Hij voelt zich thuis bij Sparta, spreekt de wens uit dat het spelersbudget op termijn met een paar miljoen omhoog moet om zo de aansluiting bij het linkerrijtje (structureler) te vinden en hij mist het publiek. De kans is aanwezig dat onze aanvoerder vanaf komende zomer zijn laatste seizoen als speler ingaat. Maar hij wil daarna graag bij Sparta blijven. Nog minimaal een jaar als spelers, daarna als jeugdtrainer. Inmiddels heeft hij twee van de vier trainerdiploma’s behaald. Maar zijn ambities lijken verder te reiken. Een klein ITWM glazen bolletje. Wij voorspellen dat Auassar over een aantal jaar doorstroomt van jeugdtrainer naar assistent-trainer van de A-selectie.

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties