Een still uit een YouTube-filmpje van OMAR REKIK.

De website Voetbalprimeur meldt op basis van Kasteelbronnen dat Omar Rekik, het broertje van Karim, waarschijnlijk naar Sparta komt. Dat lijkt ons goed nieuws. U ook?

Dit schrijft Voetbalprimeur:

Sparta zit deze transferperiode allesbehalve stil en hoopt na Nick Olij, Youri Schoonderwaldt, Mike Eerdhuijzen, Charles-Andreas Brym en Joshua Kitolano nóg een speler naar Rotterdam te halen. De club is met Arsenal in gesprek over het huren van Omar Rekik, broertje van Karim Rekik.

Kasteelbronnen spreken nog niet van een afgeronde deal, maar verwachten Rekik wel spoedig in Rotterdam. Het is de bedoeling dat de verdediger de zesde versterking van Sparta gaat worden, mits de puntjes op de i worden gezet. Zoals gezegd: het is nog niet rond.

Rekik wil naar Sparta voor het WK met Tunesië

Rekik (20) werd begin januari 2021 gepresenteerd door Arsenal, dat hem na vier jaar overnam van het Duitse Hertha BSC. Rekik maakte zijn debuut in het eerste elftal tot nu toe nog niet en kwam voornamelijk uit in de beloftenploeg. Met het oog op het WK wil Rekik vlieguren maken in de Eredivisie en ziet Sparta daarom als interessante optie. Rekik is geboren in Scheveningen, maar speelt zijn interlands voor Tunesië.

Update:

Inmiddels is alles rond. Rekik is gekeurd en gaat een jaartje voor Sparta spelen

Abonneer
Abonneren op
165 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties