Een finale, een prijs, Europees voetbal…..de bekerdroom leeft voort na de overwinning tegen IJsselmeervogels. In de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker lootte onze club opnieuw een uitwedstrijd. Ditmaal is het ADO dat het slachtoffer moet worden van de Spartaanse dadendrang. Makkelijk zal het niet worden, want de Hagezen draaien een prima seizoen en staan momenteel derde in de eerste divisie.

ADO – Sparta zal gespeeld worden op 19, 20 of 21 december. Meer informatie over de exacte datum volgt volgende week. En nog wat later volgt natuurlijk ook de nodige informatie over de kaartverkoop. Het stadion van ADO ligt op zo’n 20 minuten van Het Kasteel. Lekker in de buurt. Dat wordt ongetwijfeld weer een zeer goed gevuld uitvak.

Laatste keer voor de beker tegen ADO ging het mis

De laatste keer dat ADO – Sparta op het programma stond voor een bekerpot was in 2020. Het was een frustrerende avond. Sparta stond met 0-1 voor en had meerdere kansen gehad om de wedstrijd in het slot te gooien. Maar in de vierde minuut van de blessuretijd maakte ADO doelman (!) Koopmans de 1-1 met een kopbal. ADO won uiteindelijk na strafschoppen. Vlak voor Kerst komt er dus een mooie kans op revanche.