ITWM wordt zo nu en dan, zeker in transferperiodes, overspoeld met allerlei mail uit verre vreemde landen. We worden gewezen op allerlei aankomende transfers en worden verzocht om maar snel contact op te nemen met vage figuren die denken wat zaken te kunnen doen. Meestal gaan die berichten snel onze prullenbak in. Maar men wordt steeds inventiever: nu zijn we via-via al in het bezit gekomen van het nieuwe shirt van ons talent Dervisoglu.

Een verslaggever van een Turkse krant heeft het voor elkaar gekregen dat de de naam van het Nederlands talent met Turkse roots achter op het shirt van Trabzonspor staat vermeld. En dat voor het stadion van Trabzonspor. Hoe ver reikt de lobby vraag je je af?

Er zouden deze week al eerder “belachelijke” biedingen op de jongeling zijn gedaan die door Henk van Stee direct naar de prullenbak op Spangen zouden zijn verwezen. Naast de bananenschillen die Wesley van der Stam er in gooide en tussen de uitgekauwde Stimorol van Bennie Wessels ligt de e-mail van de Turkse Technisch Manager nu te composteren.

Maar het wordt nog gekker. Ook Tavsan gaat zich volgens de journalist komend seizoen in de Turkse belangstelling spelen.

Of we dit nu allemaal moeten geloven? We weten het echt niet, maar het is leuk voer om te discussiƫren wat er komende zomer nog staat te gebeuren en wie we zaterdag tijdens de eerste training wel dan niet op het veld zullen zien staan.

En een andere vraag over de achterkant van het shirt behelst het nieuwe shirt van Sparta. Je weet wel, dat shirt dat goedgekeurd moet worden door onze vermaarde stichting 1888 die gespecialiseerd schijnt te zijn voor wat betreft Sparta’s cultuurgoed. Naar het schijnt keurt een medewerker van Sparta, zonder dit met de stichting 1888 af te stemmen, deze shirts goed.

Zou zouden de woorden “Sterker door Strijd”, onder de kraag (achterzijde) van ons shirt terug zien. Aan jullie om te beoordelen wat deze Zuid-Europees lijkende insinuaties van ITWM waard zijn, of dat we het misschien een klein beetje bij het rechte eind gaan hebben. Misschien is het shirt zaterdag te zien… We wachten af!

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner