Tijdens de eerste publiekstraining vandaag (zie foto), waar enkele honderden supporters op af waren gekomen, bleek dat Abdallah Aberkane deze week op proef is bij onze club.

Aberkane is een 19-jarige back dien een aflopend contract had bij Ajax. Dat contract werd niet verlengd en dus zou hij transfervrij de overstap naar Sparta kunnen maken.

Moreno Rutten haakte op het laatste moment af

Opvallend was dat Henk van Stee aangaf dat hij eigenlijk Moreno Rutten van VVV naar Spangen had willen halen. Rutten en Sparta hadden zelfs al mondelinge overeenstemming, maar Moreno koos op het laatste moment voor Crotone in de Italiaanse Serie B.

Shirts en seizoenkaarten

Sparta trainde in de nieuwe thuisshirts. Leuk om even te aanschouwen en netjes dat Robey de shirts zo op tijd geleverd heeft (dat is in het verleden met andere kledingleveranciers weleens anders geweest!). De shirts zijn ook te koop in de Sparta Fanshop en via www.spartafanshop.nl.

Sparta heeft inmiddels ruim 4.000 seizoenkaarten verkocht en verwacht rond de 7.500 seizoenkaarthouders uit te komen.

Mattheij en Veldwijk trainen nog niet mee

Dervisoglu trainde gewoon mee, maar Veldwijk en Mattheij ontbraken. Veldwijk vanwege de Afrika Cup en Mattheij had voor hij bij Sparta tekende al een vakantie geboekt tot het einde van deze week. Hij heeft uitonderhandeld dat hij aanstaande maandag pas hoeft te beginnen vanwege deze vakantie. Veldwijk heeft nog geen vakantie gehad, dus zal nog later aanhaken. Uiteraard waren de nieuwelingen Gryan Smeets, Dante Rigo en Denzel James wel gewoon aanwezig.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties