Zwarte kleding voor Jules

0
195

“Wat zwart is moet zwart blijven”. Een bekende zin uit een commercial van Jules Deelder.

Zwarte pakken, zwarte hoeden en zwarte zonnebrillen. De kleur zwart was één van de vele kenmerken van het Deelderiaans imago. Morgen eren wij als Sparta supporters en als Rotterdammers onze gevallen Nachtburgermeester, mede-supporter en erelid van onze club. En hoe mooi zou dat zijn om net als Jules dat altijd deed, om in het zwart naar het stadion te komen!

Doe dus zoveel mogelijk je zwarte jas, zwarte broek, zwarte pet, zwarte hoed, hoodie en/of zwarte regenjas aan en zet daar waar mogelijk een zwarte zonnebril op. We beseffen dat de zon niet zal schijnen, maar laten we proberen, in deze trieste dagen, onze meest bekende Sparta supporter te eren zodat de weg naar de Hemelpoort, die zoveel weg heeft van het Kasteel niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

De Spangenaren zullen een mooi spandoek maken, de club houdt 1 minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd en zorgt dat de spelers met een rouwband spelen. Tijdens de minuut stilte kan je een meegenomen of net aangeschafte Sparta sjaal boven je hoofd houden om Jules op deze manier te eren.

Een staande ovatie (dit moet van het publiek zelf komen) in de 75e minuut van de wedstrijd zou het eerbetoon compleet maken.

ITWM hoopt dat deze oproep zoveel mogelijk op social media gedeeld wordt en vraag jullie om het bericht zoveel als mogelijk door te geven aan je mede-supporters.

Om met een mooi kort gedicht van Jules Deelder dit artikel te eindigen

Dat je teweegbrengt

is van meer belang dan
wat je teweegbrengt

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties