Wouter Burger komt naar de Club van Rotterdam

348
5553

Middenvelder Wouter Burger komt voor de rest van het seizoen naar de Rechter Maasoever. Hij wordt door de club van de Linker Maasoever verhuurd aan Sparta. Burger moet de man worden die mogelijk het gat op gaat vullen dat Mohammed Rayhi op het Spartaanse middenveld liet ontstaan door zijn “oliedollar-deal” met Saoedische Al Hatin.

Wouter Burger komt uit de Hoekse Waard en speelde voor de club waar Adri van Tiggelen de weekbrief voor rond bracht: SHO. Daarna verhuisde hij naar de jeugd van Excelsior waarna hij opgepikt werd door de club van Zuid. Door hen werd hij vorig seizoen dan weer verhuurd aan Excelsior. Na deze twee clubs komt Burger nu dus voor de echte club van Rotterdam waar hij Rayhi moet doen vergeten.

Of er nog een versterking bij komt is nog even afwachten. Maar op zijn Fraser’s gezegd, refererend naar het sluiten van de markt:”De deadline is pas voorbij als die voorbij is.”

De redactie van Sparta Fanzine In The Winning Mood wenst de 19-jarige middenvelder heel veel succes en hopen dat hij zeker een doelpuntje meepikt in de derby die aanstaande is.

Abonneer
Abonneren op
348 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties