Een duizendtal reacties op het bericht van onze afgang in Arnhem. Wel wat veel, maar de emoties moesten even gekanaliseerd worden. Als je voor de tweede keer in één seizoen met 7-0 er van langs krijgt lijkt de teneur op ITWM wel een beetje als die van een sociale instelling. Maar alle emoties ten spijt: we moeten door en woensdag moet ons zwalkende elftal meer dan ooit support van ons krijgen.

Gedane zaken nemen geen keer. Uiteraard kunnen we er iets van vinden, maar lost dat iets op? Wat we wel kunnen doen is het verlies accepteren en ons focussen op de volgende wedstrijd. En laat de eerst volgende herkansing as. woensdagavond al zijn. Sparta speelt dan tegen NAC en een overwinning zou een eerste goede stap kunnen zijn richting handhaving in de eredivisie. NAC heeft echt niet een veel betere ploeg dan Sparta en in de uitwedstrijd in Breda hebben we kunnen zien dat ze verdedigend ook een ondermaats team hebben. Dus in plaats van zelfdestructief de zaken te benaderen, kunnen we ook denken in de mogelijkheden die er liggen,

We gunnen de supporters van NAC uiteraard alles, maar komende woensdag even niet. De vocale onvoorwaardelijke steun zoals we die tegen VVV en ADO op ons bruisende Kasteel konden opbrengen moet wederom luid en duidelijk het veld bereiken. Het liefst nog iets harder zodat elke speler van Sparta de spreekwoordelijke vleugels zal krijgen. Aangestuwd door 10.500 supporters moeten we ervoor zorgen dat onze spelers hun matige vertoning in Arnhem snel vergeten en de broodnodige 3 punten gaan halen. Als het dan ook nog een beetje mee zit in Enschede zijn we één kopzorg kwijt. Steun dus opnieuw je club in deze sportieve onzekere tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties