Tijdens de nieuwjaarsborrel van de RV&AV Sparta werden gisteren uit monde van voorzitter Frans Kerpel twee zaken wereldkundig gemaakt. De BVO en amateurs zijn er uit hoe Terbregge gebruikt zal gaan worden en….op Spangen komt weer echt gras! De pollen zullen dus weer door de lucht vliegen, we gaan de verse geur van echt gras weer ruiken en zo nu en dan zal er weer eens een wedstrijdje afgelast worden.

Mooi nieuws voor een ieder die niet van plastic houdt. Verder is het mooi dat het getouwtrek tussen de RV & AV en de BVO nu ook voorbij is. De club gaat namelijk altijd voor elk ego binnen de geledingen. En zoals Henk van Stee het tijdens de supportersforumavond zo mooi zei: “Er is maar één Sparta”. Van Stee heeft dus zijn zin gekregen en ook menig supporter zal tevreden zijn met deze keuze.

Hoe de constructie er exact uit zal gaan zien, zal naar verwachting morgen (7 januari 2019) tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BVO door de kersverse nieuwe voorzitter Leo Ruijs bekend gemaakt worden. Ondanks dat veel voetballiefhebbers niet van kunstgras hielden had het wel financiële en logistieke voordelen voor de club. Hoe dat gemanaged zal worden, daar hopen we morgen meer over te weten te komen.

Het kunstgras zal naar verwachting komende zomerstop of de de daarop volgende winterstop vervangen worden voor echt gras.

Dagblad010 kwam middels een artikel van Piet Ocks gisteren ook al met de nodige info. Dit artikel is HIER te lezen.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties