Waarom zou je voor een club zijn die nooit iets wint?

0
274

Er zijn supporters die het vooral belangrijk vinden dat hun club veel wint. En er zijn supporters die vooral hun club, ongeacht of ze winnen of verliezen belangrijk vinden. Twee van deze supporters, Willem Dudok (NAC) en Maaike Goslinga (Sparta), leggen uit waarom ze juist voor een club zijn die zelden of nooit iets weet te winnen. In een podcast van Neutrale Kijkers kunnen we een diepgaand maar ook amusant gesprek luisteren tussen het uit Ajacieden bestaande presentatie duo en het duo met een hele “ekte” club!

Uiteraard wordt er genoeg over NAC gemeld, waaronder de Andro Knel bokaal het meest tot de aandacht van de Sparta supporters zullen spreken. Maar ook andere overeenkomsten tussen de clubs komen mooi naar voren.

Onze aandacht ging vooral uit naar Maaike die zelf supporter werd in het jaar dat Sparta voor het eerst degradeerde en zij toen de keuze voor Sparta maakte.

Vergeef Maaike haar foutje rondom het laatste behaalde kampioenschap maar luister vooral naar wat haar nu juist Spartaanse maakt en wat haar beweegt om naar Het Kasteel te komen zonder vooraf teveel verwachtingen te hebben.Ook richting het einde van de podcast is het mooi te horen wat zij weet te vertellen over de keuze tussen het grote geld of baas op eigen Kasteel zijn.

Je kan de podcast beluisteren via de diverse kanalen:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties