Fox Sports abonnees zullen hem al gezien hebben, de documentaire ‘Het Wonder van Hamburg’. Zeker de moeite waard! Vrijdag 1 juni is het eerste deel van deze docu ook te zien op RTV Rijnmond. Vrijdag 8 juni zend RTV Rijnmond het tweede deel uit. Buitenkansje dus voor de mensen die hem nog niet hebben gezien.

Het eerste deel van de documentaire wordt op 1 juni om 17:25 uur uitgezonden en vervolgens ieder uur herhaald.

In de gracht van de Denis Neville tribune hangt overigens ook een foto van Sparta-supporters hangend in Hamburgse hekken. Deze foto is betaald door ITWM en geschonken aan onze club, in de hoop dat ook jongere supporters ooit weer eens met de club Europa mogen trekken. Kijk er over een paar weken maar eens naar. Mooie foto. En dan weer je hoofd naar het veld keren. Staand in de gracht zie je eerste divisie voetbal voor je ogen voorbij trekken, achter je Spartaanse Europese victorie op een foto. Tijden veranderen.


Geplukt van RTV Rijnmond:

Vraag aan een Sparta-supporter naar de datum 2 oktober 1985 en de kans is groot dat je bij hem of haar een grote glimlach op het gezicht tovert. Op deze memorabele voetbaldag schakelde de Kasteelclub na strafschoppen de Duitse grootmacht HSV uit in de eerste ronde van de UEFA Cup. Over deze wedstrijd zendt TV Rijnmond de documentaire Het wonder van Hamburg uit.

De documentaire, waarin fans en oud-spelers als Louis van Gaal, Danny Blind en Bas van Noortwijk aan het woord komen, is opgedeeld in twee delen. Het eerste gedeelte is komende vrijdag vanaf 17:25 uur op TV Rijnmond te zien. De documentaire wordt vervolgens ieder uur herhaald.

Vrijdag 8 juni kun je op TV Rijnmond het tweede gedeelte van Het Wonder van Hamburg bekijken. De documentaire wordt vervolgens ieder uur nog een keer getoond.
Met dank aan Sparta en FOX Sports voor het beschikbaar stellen van deze documentaire.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties