Zondag schijnt het alleraardigst voorjaarsweer te worden. Sparta speelt op het belachelijke tijdstip van 12.15 en mist een karrenlading aan capabele spelers. Met dank aan de collega-clubs uit de eerste divisie, Fox en de KNVB! En toch laten we ons niet zomaar uit het veld slaan. Naar verwachting zit het Kasteel weer behoorlijk vol. Meer dan 9.000 supporters zullen Sparta zondag ondersteunen.

Dat Sparta het niet makkelijk zal krijgen staat buiten kijf. Onze vrienden uit Zeist vonden het ook nog eens uitermate vermakelijk om Christiaan Bax als arbiter voor Sparta – NEC aan te stellen. Vooral in Nijmegen zullen ze bij het horen van dit nieuws alvast in hun handjes klappen. Strafschoppen gegarandeerd tijdens de toppers!

Wat dan wel weer mooi is dat (niet doorvertellen) Bax een geboren Rotterdammert is, maar zoals we allemaal weten zijn helaas niet alle Rotterdammerts supporter van Sparta maar zijn er ook een aantal die ergens ooit een verkeerde beslissing in hun leven genomen hebben om een andere club uit onze stad te supporten. Nu maar hopen dat Bax wel de juiste roots heeft en goed opgevoed is. 🙂

Bax wordt bijgestaan door de assistenten Bluemink en Dobre. De man die de bordjes bij de wissels omhoog mag houden is het heerschap Vos.

Wil je bij dit treffen van het door de KNVB en troosteloze 1e divisieclubs gekortwiekte Sparta tegen de Nijmegen Eendracht Combinatie zijn? Surf dan snel naar Spartakaartje en bemachtig nog snel een ticket!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties